TR

Duayen Gazeteci Yavuz Donat’dan ITSO’ya ziyaret. (05.06.2020)

SABAH Gazetesi Yayın Yönetmeni Osman Altınışık ve Duayen Gazeteci Yavuz Donat ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar’ı ziyaret etti. Ziyarette, Ülkemizin ve Isparta’mızın koronavirüs sürecinde yaşadığı etkiler, işverenlerin durumu gibi konular görüşüldü.

Koronavirüs sürecinde yaptığımız faaliyetler hakkında bilgiler veren ITSO Başkanı Tutar, 

“Pandemi sürecinde salgının daha fazla yayılmaması için alınan tedbirler kapsamında ekonomik olarak bizler ülkemizin oda ve borsaları olarak Cumhurbaşkanlığımız ile Hazine ve Maliye Bakanlığımız önderliğinde oluşturulan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi’nin şekillenmesi adına üyelerimizin taleplerini üst birliğimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ‘a ulaştırmaya devam ediyoruz.

İş dünyamızın ve üyelerimizin daha az etkilenmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz önderliğinde Kredi Garanti Fonu Kefaletiyle Nefes Kredisi, İşe Devam Desteği-Küçük İşletme Can Suyu Kredisi ve Oda aidatlarımızı 31 Ekime kadar erteleme gibi çalışmalarımız oldu. İş dünyamızın pandemi süreci sonrası için hazır ve zor durumda kalmamaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ve bu süreç kapsamında Isparta olarak fazla hasar görmeden atlattık diyebiliriz dedi.”

ITSO Başkanı Tutar, ziyaretlerinden dolayı Sayın Donat ve Sayın Altınışık’a teşekkür ederek, hediye takdim etti.