TR

ITSO Yönetimi, Ak Parti Yüksek Seçim Kurulu Üyesi, Isparta Milletvekili Recep Özel'i Konuk Etti (14.08.2020)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Ak Parti Yüksek Seçim Kurulu Üyesi, Isparta Milletvekili Recep Özel’i ITSO’da misafir etti. 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Isparta ekonomisinin yanı sıra tarım ve turizm konularında da görüş alışverişinde bulunuldu. 

Toplantıda ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Ak Parti Yüksek Seçim Kurulu Üyesi ve Isparta Milletvekili Recep Özel’e,  teşekkür ederek, “Ticaret ve Sanayi Odası olarak Milletvekillerimizle koordineli şekilde çalışıyoruz Sayın Milletvekilimiz Recep Özel’e de buradan teşekkür ediyorum.” dedi. Eğirdir Gölü’nün korunması ve doğal gül suyunun sentetik gül sularından farkındalığının  oluşturulması için hazırladıkları raporu sunan Başkan Tutar, bu konuda Milletvekili Özel’den destek istedi.

Milletvekili Özel de Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Mustafa Tutar, Meclis başkanı Osman Şahlan’a  ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, Isparta’nın ekonomisi gelişimi ve turizmi konularında yapılacak tüm çalışmalara destek vereceğini söyledi.