TR

ITSO ile Halk Bankası Arasında Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı İmzalandı (12.01.2021)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ve Halk Bankası arasında "Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı" protokolü imzalandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Halk Bankası arasında tedarik zincirlerinde finansman kaynaklı yaşanan aksaklıkları ve tahsilat problemlerini gidermek üzere hayata geçirilen proje kapsamında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Halk Bankası Sanayi Şubesi arasında protokol imzalandı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında gerçekleşen protokol töreni, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, Halk Bankası Antalya Bölge Kordinatörü Sayın Mikail Özdemir ve S.S. Isparta Şube Müdürü Muhammed Ali Günay’ katılımıyla “Parafkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi" karşılıklı imzalanarak hayata geçirildi.

ITSO Başkanı Mustafa Tutar, İmzalanan bu protokol ile üyelerimize, ticari mal alım-satımlarında, güvenli ticaret sistemi ve kolay finansman imkânı getiriyor. Böylece tedarik zincirinin aksamadan sürdürülmesine ciddi bir katkı sağlayacağını belirtti.

Odamız üyelerine tahsilat garantisi ve alıcıya 18 aya kadar vadeli ödeme esnekliği sağlanacak. Protokol ile ayrıca Mal ve hizmet alımlarında 540 güne varan taksit, vade ve taksitlendirme imkanının yanı sıra kredi, çek, senet, teminat mektubu yerine Paraf Ticari Kredi Kartları ile kolay ve uygun maliyetli ticaret imkânı sağlanacak ve nakit taşıma riski gibi operasyonel risklerde ortadan kalkmış olacak. dedi