TR

ITSO’dan İtalya'ya İş Gezisi (06.03.2012)

Isparta Ticaret Sanayi Odası’nca üyelerine yönelik 09-14 Mayıs tarihlerinde İtalya’nın Milano, Venedik, Floransa, Roma  bölgelerini kapsayan KOSGEB destekli fuar ve iş gezisi düzenlenecektir. Müracaatlar 8 Mart saat:17.00’a kadar Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na (Genel Sekreter Yardımcısı Nihal İspir Demirgil’e) yapılacaktır. KOSGEB destekli düzenlenecek bu programın bedeli  uçak bileti ve konaklama dahil 1.385 Euro olup, destekten faydalanan üyelerimiz için bu bu masrafın %50’sinin KOSGEB’den karşılanması söz konusu olabilecektir. Kontenjanın dolması halinde son müracaat tarihi dikkate alınmayacaktır.

 
Taslak İş Gezisi ve Fuar Programı

 

 1)      Program :

 *XYLEXPO 2012 Uluslararası Yarı Bitmiş Mobilya ve Makina Fuarı Ziyareti (Kereste işleme makineleri, ağaç makineleri, aksesuarlar, aletler, yarı mamüller, yan ürünler, mobilya makineleri)

 *Ticari Ateşe ve Sivil Toplum Örgütleriyle Toplantı

 *İş Görüşmeleri

 

 2)      Fiyata Dahil Olan Hizmetler :

 Isparta-Antalya, Antalya-İst.-Milano, Roma-İst.-Antalya, Antalya-Isparta ulaşım. (Türk Hava Yolları ile Antalya bağlantı, Milano gidiş, Roma dönüş, ekonomi sınıfı uçuş)

 *5 gece 4* oteller de oda kahvaltılı 2 Kişilik odalarda konaklama ( Tek kişilik oda da kalmak isteyenler için 200 Euro fark alınacaktır)

 *Ets tecrübeli rehberlik hizmeti

 *Panoramaik, Milano, Venedik, Floransa, Roma, Vatikan, Pisa şehir turları

 *5 adet  Local restorantlarda, set  menu, 1 soft içecek (Akşam Yemeği)

 *Vize ücreti fiyata dahildir.

 

 3)      Ödeme peşin ya da World Karta 12 taksit, Axess ve Advantage kredi kartlarına 6 taksit yapılmaktadır.

 

İş gezimizin kontenjanı 40 kişi ile sınırlıdır.  40 kişi üstü talep olduğu taktir de oluşabilecek fiyat farkı ve müsaitlik tarafınıza bildirilecektir.

 

Grup iptal şartları; Grubun konfirmesi sonrası yapılacak iptallerde, iki kişilik odada kişi başı fiyat üzerinden, 45 gün kala toplam tutarın %30’u, 30 gün kala %50’si , 15 gün kala %100’ü  ceza olarak uygulanır.