TR

Manisa Valisinden Kaçıkoç’a ziyaret (08.10.2012)

1999-2003 yılları arasında ilimizde görev yapan Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç’u makamında ziyaret etti. 

                Isparta’da görev yaptığı sürede, ITSO Başkanı Kaçıkoç ile sıkı dostluklar kuran Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, izin dönüşünde uğradığı Isparta’da sevdiklerini unutmadı. Eşi Nilgün Daşöz ile birlikte dün ITSO Başkanı Kaçıkoç’u ziyaret eden Manisa Valisi Daşöz, Isparta’nın son ekonomik durumu hakkında bilgiler aldı. Isparta’ya her yıl uğradığını belirten Daşöz, “Isparta her gelişimde daha da güzelleşiyor ve gelişiyor bu beni ziyadesiyle memnun ediyor. Valilik görevimde Sayın Kaçıkoç başta olmak üzere çok sayıda değerli işadamı ile önemli projelere imza attık, Isparta benim ve ailemin gönlünde önemli bir yerde. Burada dostlarımızın ve sevdiklerimizin yaşıyor olması Isparta’ya bir kat daha bizim açımızdan anlam katıyor. Sayın Hasan Hüseyin Kaçıkoç bey de  sevdiğimiz bir arkadaşımız görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi.

                Isparta’nın ekonomik durumu hakkında bilgiler veren ITSO Başkanı Kaçıkoç, “Sayın Valimizin ziyareti beni çok memnun etti. Kendisini zaman zaman ziyaret ederiz, görev yaptığı her İl’e nasıl ki Isparta ya olduğu gibi anlam katmıştır önem kazandırmıştır. Eşi Nilgün Hanım ve Sayın Valimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.”dedi.