TR

Hem Ziyaret Hem Ticaret (13.03.2012)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç’un babası Mustafa Kaçıkoç adını taşıyan ve büyük bir bölümünü yaptırdığı Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesi idaresi ve öğrencileri ITSO’yu ziyaret etti. Ziyarette, Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesi Müdürü Fahri Yorgancılar, Müzik Öğretmeni Zehra Yıldırım, Okul Aile Birliği Başkanı Ümit Kaçar ile 9. Sınıf öğrencileri Buğrahan Selçuk, Zülfiye Gerekten ve Büşra Çiçek hazır bulundu.

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç'a okula sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler birde istekte bulundular. Okul Müdürü Yorgancılar, okulun ihtiyacı olan spor salonunu yatırımının başka bir okula kaydığını bunun tekrar okullarına verilmesi için destek istedi. Yorgancılar, “okulumuza verdiğiniz katkılar ve destekler için teşekkür ederiz. Hiçbir zaman bizi boş çevirmediniz, okulumuzun ihtiyaçları noktasında yardımlarınız için teşekkürü bir borç biliyoruz. Bilindiği gibi okulumuza bir spor salonu yapılacaktı. Ancak, bazı nedenlerden dolayı Devlet Planlama Teşkilatı yatırımı başka okula kaydı. Biz spor salonunun okulumuza yapılması için destek istiyoruz.” dedi.

ITSO Başkanı Kaçıkoç, eğitim adına her türlü çalışmaya destek vereceğini belirtti. Ziyaretlerinden dolayı öğrencilere ve okul idaresine teşekkür eden Kaçıkoç, “Elimden geldiği kadarı ile yardıma ve desteğe her zaman hazırım.” dedi.