TR

Doç. Dr. Adem Korkmaz ITSO’ya veda etti (28.11.2012)

3 yıl boyunca ITSO’nun genel sekreterliğini yürüten Doç. Dr. Adem Korkmaz  Meclis toplantısında veda etti. Doç Dr. Korkmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

                Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda 2009 yılının Ağustos ayından bu yana genel sekreterlik görevini yürüten Doç. Dr. Adem Korkmaz, akademik çalışmaları dolayısıyla ITSO’daki görevinden Ağustos ayı itibariyle ayrılmıştı.  3 yıl boyunca gerek projeler, gerekse odanın hizmetleri konusunda önemli hizmetlere imza atan Doç. Dr. Adem Korkmaz  ITSO’ya meclis toplantısında veda etti.  Doç. Dr. Korkmaz’a hizmetlerinden dolayı ITSO yöneticileri teşekkür plaketi hazırlattı.

                Kısa bir konuşma yapan ITSO Başkanı Kaçıkoç, “Adem Hocam nasip olursa önümüzdeki günlerde akademik olarak yükseleceğinden odamızdan ayrıldı. Kendisi  Profesör olacağından odamız genel sekreterliğinden ayrılmak istediğini 1 yıldır bize söylüyordu, ancak biz izin vermiyorduk, kendisiyle devam etmek istedik  ancak kendisini de anlayışla karşılayıp artık müsaade ettik.  Odamızda 3 yıl boyunca önemli çalışmalar yaptık, kendisine odamızda yaptığı çalışmalar ve katkıları nedeniyle  tüm yönetim kurulu,  meclis ve oda üyelerimiz adına teşekkür ediyor, akademik çalışmalarında başarılar diliyorum. “dedi.

 Doç. Dr. Korkmaz da görev süresi boyunca ITSO yöneticileriyle hep koordineli ve anlayış içerisinde çalıştığını belirterek, şunları söyledi: “ 2009 yılının Ağustos ayında görev ilk teklif edildiğinde iş dünyasıyla çalışmanın zor olduğu konusunda çeşitli telkinler oldu. 3 yılı bitirdik, nefes alamadık 3 yıl boyunca hiç  tatil yapmadığımı fark ettim. Hiç zor olmadı çünkü Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetim kurulu ve meclisi çalışmalarımızda sürekli destek içinde oldular,  gayet nazik bir iletişim içinde bulundular.  Dönemimiz içinde çeşitli çalışmalar yaptık,  başarılı olup olmadığımızı üyelerimiz takdir edecektir. Ben kendi adıma elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.  Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki görevim hayatımın en önemli görev dönemiydi. Bundan sonra da her zaman odanın ve iş dünyasının hizmetinde olacağım,  fahri danışmanlığımız zaten devam ediyor, her türlü konuda başkanımız arar bizde geliriz. Başta Ticaret ve Sanayi Odası’nın başkanına, meclis başkanına yönetim kurulu üyelerine ve ticaret ve sanayi odası camiasına teşekkür ediyorum”.