TR

Amaç; Birlikte Isparta’ya hizmet (24.05.2013)

Belediye Başkanı Günaydın, ITSO Başkanı Başdeğirmen’in toplum yararına yapacağı tüm projelere destek vereceğini söyledi.

                Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ITSO Başkanı Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette anlamlı mesajlar verildi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ITSO Başkanı Başdeğirmen’e toplum yararına yapılacak tüm projelerde destek vereceğini söyledi.

                Belediye Başkanı Günaydın, ITSO’nun bina projesine de gereken desteği vereceklerini belirterek, “Sizleri tebrik ediyoruz. İnşallah Isparta için daha sıcak hizmetlerde düşüncelerde bizde her zaman yanınızdayız. Kamu yararına toplum yararına taleplerinize hep olumlu yanıt vereceğiz. Güzel bir bina projeniz var onlarda da yardımcı oluruz. “dedi.

BİZ HEP BERABER BAŞARILI OLACAĞIZ

ITSO Başkanı Başdeğirmen, başarılı olmak ve Isparta’ya en iyi hizmeti vermenin yolunun birliktelikten geçtiğinin altını çizdi. Belediye Başkanı Günaydın’a ziyaretlerinden ve olumlu görüşlerinden dolayı teşekkür eden Başdeğirmen,  şöyle devam etti:

“Sayın Belediye Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızın bizi ziyarete gelmesi güç verdi kuvvet verdi. Bizlerle beraber olmak, sırt sırta vermek ve birbirimizi desteklemek konusunda verdiğiniz mesajlar mutluluk verici. Tek başımıza herhangi bir konuda başarılı olmayacağımızı biliyoruz. Daha önceki görüşmelerimizde de sizin olumlu görüşleriniz bize güç verdi. Isparta’nın sorunlarını beraber paylaşmak, yapılacak yatırımlarda beraber olmak kadar güzel bişey yok. Bizler birbirimize ters bakarsak insanlarımız üzülecek ve bizde hizmet edemez duruma geleceğiz. Başarıya ulaşmak için öncelikle inanacağız sonra da insanları seveceğiz. Bu işlerde başarılı olacağız.

FUAR ALANINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ

Biran önce bitmesi için dört gözle beklediğimiz fuar alanı bizim için çok önemli. Biz bunu çok destekliyoruz en kısa zamanda tamamlanmasını istiyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası denince akla sadece ticaret ve para gelmemali. Bizlerin sosyal çalışmalar var. Örneğin sağlık, eğitim, çevre, dinimizle, dilimizle alakalı çalışmaları da yapıyoruz. Eğitimle ilgili çalışmalara çok önem veriyoruz. Biz eğitimin ön plana çıkmasını istiyoruz. Eğitim olmazsa sonraki yatırımların önemi olmuyor.  Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak Meslek Yüksek Okulu yapmak istiyoruz. Ara eleman konusunda ülkemiz çok sıkıntı çekiyor. Tesis kurunca ara eleman konularında oldukça sıkıntı yaşanıyor. Üyelerimize verdiğimiz sözlerimiz arasında meslek yüksek okulu da vardı. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanımız da destek vereceğini söyledi. Ancak bu projeyi hayata geçirmek için öncelikle Valimiz ve Siz Belediye Başkanımızın desteği önemli. Yer konusunda gerekli desteği sizden istiyoruz. Bunun yanında idari binamızın da yapımında desteğe ihtiyacımız var. Bu çalışmaları yapıp üniversite yolu üzerindeki arazimiz üzerine yeni binamızı yapmak istiyoruz. Bu konuda da destek istiyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımız da sizlerle istişareli olacaktır. Bu okulun protokolü Ankara’da yapılacak, sizlerin de gelmesini istiyoruz. “

Fuar alanını 8. Ayda tamamlayacaklarını belirten Belediye Başkanı Günaydın, “Fuar binalarını başka illerde Ticaret Odaları ve Ticaret Borsaları yapıyor. Ama bunu Belediye olarak biz yapıyoruz. Biz yapmasaydık sizler yapacaktınız, ben size bunu hediye getirdim eli boş gelmedim. Fuar alanına bu haftalarda tepe kasnağı konulacak. 8. Ayda da bitmiş olacak. Ayrıca binanınız için de gereken desteği vermeye hazırım.”diye konuştu.