TR

ZİYARETLER DEVAM EDİYOR (30.05.2013)

ITSO Başkanı Başdeğirmen’e

Mütfü’den anlamı hediye

İl Müftüsü MehmeT Emin Avcı, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Meclis Başkanı Osman Şahlan ile Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Mütfü Avcı Başdeğirmen’e Kur’an-ı Kerim hediye etti. Bu tür görevlerin çok önemli olduğunu belirten İl Müftüsü Avcı, “Göreviniz hep çok güzel hemde çok zor. Dualarımız hep sizinle. İnsanlığa hizmet etmek en büyük sevaplardan biri. Sizleri kutluyorum. Allah hepinize yardımcı olsun. İnşallah bu Kur’an-ı Kerim de sizlere manevi güç verir. Başarılar diliyorum.”dedi.

                ITSO Başkanı Başdeğirmen de İl Müftüsü Avcı’ya anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür ederek, “Sizlerin dualarıyla görevimizi en iyi şekilde yapacağımıza inancımız sonsuz. Ziyaretinizden ve anlamlı hediyenizden dolayı teşekkür ederim.”dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ PLAKET VERDİ

                İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’da ITSO’yu ziyaretinde Başkan Şükrü Başdeğirmen’e  görevinde başarılar dileyerek plaket verdi. Isparta’nın huzuru, emniyeti ve güvenliği için sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek çalıştıklarını belirten Or: Biz sizlerin yanındayız. Sizlerde bizlerin yanında olursanız, her türlü sorunların aşılacağı kanısındayım. Yeni seçilen ITSO ekibine başarılar diliyorum.

                ITSO Başkanı Başdeğirmen, Emniyet Müdürü Or’a teşekkür ederek, “Biz işadamları ve ITSO olarak emniyetimizin her zaman yanındayız. Her türlü konuda destekçiniziz. İşinizin çok zor olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki günlerde inşallah daha detaylı toplantılarda konuşacağım çok konular olacak. “ diye konuştu

 

UYUM İÇİNDE BİRLİKTE

ÖNEMLİ PROJELER YAPACAĞIZ

Sosyal Politikalar Müdürü Yakup Kütük, Bilim ve Teknoloji Müdürü Mehmet Albayrak, Gümrük Müdürü Yahya Dolgun, Tapu Müdürü Musa Pişgen, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Koordinatörü Ramazan Çelebi,  başarı dileklerinin ardından, ITSO ile ilgili ortak yapılacak çalışmalardan bahsettiler. Isparta ile ilgili tüm projelerde daire müdürleri olarak ortak çalışma noktasında buluşacaklarını ve ITSO’nun da paydaşları arasında yer aldığını belirten Daire Müdürleri, Başdeğirmen ve ekibinden birlik beraberlik içinde çalışmayı istediler.

                ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ITSO’da görev yaptığı 8 yıl içinde bütün daire müdürleriyle uyum içinde Isparta’nın menfaatleri doğrultusunda çalıştıklarını belirterek, “Bundan sonra da öyle olacak. Biz sizlerle başarıyı elde edeceğiz. Her konuda da desteklerimizi esirgemeyiz.”diye konuştu.

 MUHASEBECİLER EN BÜYÜK PAYDAŞIMIZ

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Zafer Büyüknohutçu, ziyaretlerinde ITSO’nun tüm üyelerine hizmet verdiklerini belirterek, “Isparta’nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ITSO üyelerine hizmet vermekten onur duyuyoruz. Sizlere de görevinizde başarılar dileriz.”dedi.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Muhasebeciler Odası Başkanı Zafer Büyüktnohutçu ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Muhasebeciler bizim en büyük paydaşımız. Üyelerimizin sorunları ve diğer konularda muhasebecilerle hep birlikte ve koordineli çalışacağız. Bizlerin üzerine düşen bir şeyler olursa yapmaya hazırız, sizlerden de beklentilerimiz olacaktır uyum içinde çalışacağız.”dedi.