TR

ITSO-Ticaret Borsası el ele: (31.05.2013)

Isparta’ya en iyi hizmeti vereceğiz

Ticaret Borsası Başkanı Adar ve ekibinin ITSO’yu ziyaretinde ilin ekonomisi,  gelişmesi, kalkınması ve tanınırlığının artması adına birlik beraberlik mesajları verildi.

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar Meclis Başkanı Nuri Selçuk, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleriyle birlikte ITSO’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Isparta için yapılacak çalışmalar konuşuldu. Borsa Başkanı Adar, Isparta adına birlik beraberlik için önemli çalışmalara imza atmak istediklerini ve projeleri birlikte yapmak istediklerini söyledi. Özellikle tarımsal sanayi, tarımsal destekler, teşvik konularında aynı masada çözümler bulunması için çalışacaklarını belirten Adar,”bu görevlere Isparta’ya üyelerimize hizmet edelim diye seçildik. Biz üyelerimiz için dolayısıyla da Isparta için hizmet edeceğiz. Herkese hayırlı olsun.”dedi.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen de Ticaret Borsası ile kardeş kuruluş olduklarını her türlü konuda istişare edeceklerini belirterek, “Görevimizin ağırlığının farkındayız. Isparta’ya hizmet noktasında aynı masa etrafında toplanacağız. Ticaret Borsamız bizim kardeş kuruluşumuz. Örneğin en büyük sorunlarımız arasında gül ürünlerindeki kalite var.Gül ürünlerindeki kaliteyi artırmalıyız.  Kozmetik sanayimizi geliştirmeliyiz, gülcülük çok önemli. Gülyağından kazandığımızla yetinmeyelim.
Bizim birlikte çalışacağımız iki ana konu bu. Tarım Bakanımız Mehdi Eker ile görüşüp gülcülük konusunda sorunlarımızı anlatacağız. 4 gün önce Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile odamızın ilgili komite üyelerinin katılımıyla bir toplantı yapıldı. Biz bu işi çözmek zorundayız. Laboratuar ihtiyacımız var. Bunların hepsini birlikte yapacağız. Bunların dışında birçok projemiz var birlikte hareket edip ele ele vererek Isparta’ya hizmet etmeliyiz. Çünkü bizler tek başımıza hiçbirşey yapamayız. Birlikten kuvvet doğar, güç doğar güzel işler yapılır.”