TR

Hayır dualarımız sizinle (31.05.2013)

ITSO’yu ziyaret eden Diyanet İşleri Eski Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz:

Hayır dualarımız sizinle

                Diyanet İşleri Eski Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz, Isparta ve Antalya’da görev yapmış Emekli  Vali Saim Çotur, Antalya eski  Belediye Başkanı Hasan Subaşı,  Mütfü Mehmet Emin Avcı ile birlikte ITSO’yu ziyaret etti. Ziyarette ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Diyanet İşleri Eski Başkanı Yılmaz, Isparta’ya 2. gelişi olduğunu daha öncede ITSO’ya ziyarette bulunduğunu söyledi.  Isparta’nın son yıllarda oldukça geliştiğini gözlemlediğini belirten Yılmaz, “Isparta’ya daha önce geldiğimde Sayın Başdeğirmen yine ITSO’da görevdeydi.  Isparta son yıllarda oldukça gelişmiş durumda. Sayın başkanımızı tebrik ediyoruz Cenab-ı Hak kendisini Muaffak etsin. Isparta’ya geldik Sayın Başkanımızı ziyaret ettik. İnşallah Hayırlı hizmetlerde bulunur. Kendisini tebrik ediyorum.”

             

   Eski Diyanet İşleri Başkanı Yılmaz ve beraberindeki heyete Isparta ile ilgili bilgiler veren ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Sayın Diyanet İşleri Başkanımız bizi ziyarete geldi bizleri şereflendirdi. Daha öncede odamızı ziyaret etmişti Tekrar gelip bizleri ziyaret etmesi bizleri mutlu etti. Her geldiğinde Sayın Başkanımızı odamızda görmek istiyoruz. Isparta merkezimiz 200 bin nüfuslu bir şehir bunun 50 bin kadarı öğrenci. Bilindiği üzere İki markamız vardı biri halı biri gül maalesef halıyı kaybettik.  Makine halısı geldi Isparta halısı öldü diyorlar ama kalitesizlik halımızı öldürdü. Fakat gülümüze sahip çıkmak zorundayız. Kozmetik ürünlerimizi de çoğaltmamız gerekiyor. Fransa kozmetikten çok fazla para kazanıyor. Bizim kazandığımızın 1000 misli para kazanıyor. Isparta olarak biz kendi gülcümüzü kazandırmalıyız.  Isparta gülü çok kalitelidir. Bunun için çalışmalarımız var. Bunların dışında Isparta’ya yatırımcı çekme konularında da girişimlerimiz var ilerleyen günlerde bu çalışmalarımızı daha da artırarak Isparta’ya hizmet edeceğiz. “

                Diyanet İşleri Eski Başkanı Yılmaz’ın isteği üzerine heyette bulunan Emekli Din görevlisi Ahmet Kahveci, hayır duaları okudu.  

 Başdeğirmen, Isparta’nın gülünden yapılmış gül lokumu armağan etti.