TR

ITSO’dan uçak seferleriyle ilgili tanıtım atağı (12.06.2013)

ITSO Başkanı Başdeğirmen ve ekibi Isparta-İstanbul karşılıklı uçak seferlerinin halka etkin şekilde duyurulması ve uçağın doluluk oranın artması amacıyla başta bilboart ve megalight olmak üzere tanıtım çalışmalarına devam ediyor.

 

Türk Hava Yolları Şirketi’nin 20 Mayıs tarihinden itibaren karşılıklı Isparta-İstanbul uçak seferlerini başlatmasının ardından Isparta Ticaret ve Sanayi Odası tanıtım atağı yaptı. Uçak seferlerinin artırılması, saatlerinin işadamlarına uygun olarak ayarlanması konularında Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü yetkilileriyle görüşen ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen,  tanıtım çalışmalarına da başlandığını bildirdi. ITSO olarak uçak seferlerinin artırılması ve Havaalanın daha etkin hale gelmesi çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Başdeğirmen, uçak seferleriyle ilgili Ispartalıların görebileceği bölgelerde başta Isparta Oteli Özel İdari kavşağı olmak üzere birçok bilboart ve megalightlara reklam verdiklerini bildirdi.

Ispartalıların uçağa sahip çıkmasını isteyen ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Bizler uçağımıza sahip çıkarsak Türk Hava Yolları yetkilileri de uçak seferlerini ilerleyen zamanlarda bizim isteklerimize göre ayarlayabilir. Havalimanımız bölgede Isparta başta olmak üzere, Burdur ve Sandıklı halkına da hitap ediyor. Dolayısıyla bölgede 700 bin kişilik bir potansiyel var. Uçağımızın doluluk oranını artırırsak ve kamuoyu oluşturursak hem sefer saatlerinde hem de seferlerin haftada 7 güne çıkarılmasında söz sahibi oluruz. Bütün bunların yapılması için öncelikle işadamlarımızın ve kamuoyunun desteğine ihtiyacımız var. Biz ITSO olarak reklam çalışmalarını Türk Hava Yolları yetkililerinden herhangi bir talepte bulunmadan yapıyoruz. Üzerimize düşen ne varsa da yapmaya hazırız. Önümüzdeki hafta İstanbul’da Genel Müdürümüzle görüşmeler yapıp uçak saatlerinin yeniden gözden geçirilmesi ve seferlerin 7 güne çıkarılması konularında talepte bulunacağız.”dedi.