TR

ITSO İNŞAAT SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ, İNŞAAT MÜHENDİSLERİNİ ZİYARET ETTİ (26.08.2013)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi ile ( İnşaat Faaliyetleri) 17. Meslek Komitesi (Mühendislik Faaliyetleri)komite üyeleriyle Makine Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası İl Temsilciklerinin ardından İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilciliğine de ziyarette bulundular. İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi İbrahim Göçer ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Çelik, Meclis Üyesi Kadir Özkan,  4. Meslek Komitesi Başkanı Musa Çağrı Can, 17. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet İzci ve komite üyeleri katıldı.  

ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Çelik, komite üyelerinin sorunlarının çözümü, karşılıklı bilgi alışverişi ve diyalogların güçlenmesi için ziyaretlere devam ettiklerini söyledi.  Gerek Mimarlar gerekse Mühendisler ile koordineli çalıştıklarını belirten Çelik, “inşaat sektöründe sürekli yeni düzenlemeler oluyor. Yeni kanunlar çıkıyor, yeni yönetmelikler çıkıyor. Biz bunları öncelikle ilgili kurumlarla görüşüp üyelerimizi bilgilendirmek zorundayız. Mühendislerimizle de sektör olarak iç içe çalışıyoruz. Zaman zaman Mimarlar Odamız, Mühendisler Odamız ve daha birçok sivil toplum kuruluşu ve temsilcileriyle bir araya gelip sorunlarımızı değerlendirecek ve ortak çözümler bulmaya çalışacağız. İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcimiz Sayın İbrahim Göçer’de beyde bize her zaman gereken desteği vermiştir. Bilgi alma ve karşılıklı işbirliği noktasında gösterdiği iyi niyet ve desteklerine teşekkür ediyoruz.  “dedi. 

İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi İbrahim Göçer’de ITSO Başkan Yardımcısı Çelik, Meclis Üyesi Özkan ve 4-17 Meslek Komitesi Başkanları Can ve İzci ile komite üyelerine teşekkür etti. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman birlikte çalışabileceklerini belirten Göçer, “İlimizin menfaatleri doğrultusunda her zaman birlikte çalışmak zorundayız. Sonuçta inşaat sektörü birbirine bağlı sektörler yeni yönetmelikler kanunlar ve daha birçok konuda istişare ederek doğru bilgiler vermeliyiz. Karşılıklı olarak bu tür ziyaretler ve görüşmeler devam ederse çalışmalarımızda daha da başarılı olacağımızı ümit ediyorum. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim.”diye konuştu.