TR

ITSO’da Coşkun Sabah’lı sertifika töreni (01.11.2013)

Ticaret Sanayi Odası, KOSGEB , Ticaret Borsası, Isparta Sanayici İşadamları Derneği, Genç İşadamları Derneği, Isparta Girşimci Sanayici İşadamları Derneği, Isparta Tüm Sanayici İşadamları Derneği, Isparta TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde düzenlenen girimcilik eğitimlerini ve ITSO Akademi Satış Pazarlama Eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi. 

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yönetim kurulu üyeleri, işadamları dernekleri başkanları yöneticileri, KOSGEB Müdürü Yurdun Yıldırım ile kursiyerlerin hazır bulunduğu törene konser vermek üzere ilimizde bulunan Ünlü Sanatçı Coşkun Sabah’da katıldı. Bazı kursiyerler sertifikalarını Sanatçı Coşkun Sabah’ın elinden almaktan mutluluk duydular.

 

ITSO Başkanı Başdeğirmen’in  kendisiyle yakından ilgilendiğini belirten Sanatçı Coşkun Sabah, “Sayın Başkana çok teşekkür ediyorum. Isparta’nın böyle bir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olması bir şans. Ben Ispartayı ve Ispartalıları çok sevdim. Çok teşekkür ederim.”dedi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen de törende yaptığı konuşmada bu zamana kadar 290 kişiye girişimcilik eğitimleri verildiğini belirterek, iş kurma oranlarında da Türkiye ortalamasının üzerinde olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  Kendilerine kırmayarak törene katılan Ünlü Sanatçı Coşkun Sabah’a da teşekkür eden Başdeğirmen,”Ispartamızda böyle önemli bir sanatçıyı ağırlamak bizleri onurlandırdı. “dedi.