TR

2014 Isparta’nın başarı yılı olsun (30.12.2013)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 2014 yılının Isparta’nın başarılarının konuşulacağı, ekonominin canlandığı, istihdam sorunun azaldığı bir yıl olması temennisinde bulunan ITSO Başkanı Başdeğirmen’in mesajı kısaca şöyle:         “ Hep birlikte 2013 yılını geride bırakırken, yeni ümit ve beklentilerle dolu yepyeni bir yıla daha giriyoruz.  Yeni yılın başlangıçları, yeni umutların yeşerdiği, yeniden beklentilerimizin tazelendiği günlerdir. Böylesi günlerde bir yandan geçmiş yılın muhasebesi yapılırken, bir yandan da gelecek yeni yılın planları ve hedefleri yapılmakta, umutlarımız yeniden tazelenmektedir.

Ülkemizde son yıllardaki ekonomik büyümeyi gözlemleyerek Isparta iş camiası olarak ülkemizin ve bölgemizin geleceğine umutla bakmaktayız. Geride bıraktığımız yılda her ne kadar ilimiz de ümit ettiğimiz yeni yatırımlar olmasa da geleceğimiz adına çok önemli bazı çalışmaların da başladığını büyük bir mutlulukla görmekteyiz. Temennimiz 2014 yılının Ülkemiz ve bölgemiz için beklentilerimizin karşılandığı yeni başarılarla dolu bir yıl olmasıdır.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi 2013 yılında da çalışmalarımızı yaparken üyelerimizin beklentilerini gerçekleştirmenin, Isparta’nın  ticari ve ulusal çapta tanınırlığını ve etkinliğini arttırmanın gayreti içinde olduk. 2013 yılının ilk yarısından sonra göreve gelmemize rağmen şahsım olarak 8 yıldan bu yana Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetim kadrosunda yer almam ve sorunları bilmem çalışmalarımıza daha da hız kattı. 2014 Yılında da bu çalışmalarımıza üyelerimiz ve Isparta halkından aldığımız güçle daha büyük bir heyecan ve istekle devam ederek ilimize hizmetlerimizi sürdürmek istiyoruz

Ülkemiz ve ilimiz için 2014 yılının başarılı, ekonomimizin canlandığı, ihracatımızın arttığı, yeni yatırımların geldiği, istihdam sorunun azaldığı, turizmimizin canlandığı bir yıl olmasını temenni ediyorum. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde ilimizin birçok sorununu çözüp, ekonomisi büyük şehirler arasına girmeyi başaracağız. 2023 hedefine ilerlerken adımlarımızı dikkatli atmak ve birlik beraberlikten vazgeçmemiz gerekiyor. Beklentimiz odur ki 2014 yılı Isparta’nın başarıların konuşulacağı bir yıl olsun. Bu vesile ile tüm üyelerimiz ve Isparta halkının yeni yılını tebrik eder, mutlu, sağlıklı, başarılı bir yıl dilerim.”