TR

ITSO’dan şehit aileleri ve gazilere destek (14.02.2014)

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Türkiye Harp Malulü, Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaretinde, şehitlerin birinci derece yakınları ve gazilere odaya iş yeri kaydı yaptırmaları halinde yüzde 80 oranında indirim uygulanacağını bildirdi.

 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte Türkiye Harp Malulü, Gaziler Şehit Dul  ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret ettiler. Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Emin Pınar ile Şube Başkanı Musa İrez ve dernek yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette, Başdeğirmen, Isparta adına yapılan çalışmaları anlattı, güncel konular değerlendirildi.  

ITSO Başkanı Başdeğirmen ziyarette, dernek üyelerine ülkeye verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Sizlerin bu memlekette en iyi şartlarda yaşamanız en büyük arzumuz.  Bu bilinçle, biz göreve gelir gelmez şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için ne yapabiliriz diye düşündük. Baktık ki şehit alilerimiz ve gazilerimiz bize üye olmak için normal vatandaşla aynı ücreti ödüyor. Bizim için canı kanını vermiş siz değerli arkadaşlarımız için, bizim de katkımız olsun istedik. Yapılanların karşılığı mı tabiî ki değil. Ama yinede elimizden geleni yapmaya çalıştık. Azda olsa sizin için odamızda küçük bir düzenleme yaptık. Devletin aldığı harçlar hariç, odamıza ödenmesi gereken ücreti oda aidatıyla birlikte düşürdük. Şehitlerimizin birince derece yakınları ile gazimiz  bize gelerek durumunu belgelediği taktirde oda aidatı ve kayıt ücreti olarak 180-200 TL gibi bir ücret ödeycekler.

 

Dernek Başkanı İrez, de ITSO Başkanı Başdeğirmen’e üyeleri adına teşekkür ederek, “Öncelikle ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum. Bizlerin sorunlarını dinlediniz çalışmalarınızı anlattınız ve bize verdiğiniz değeri göstererek üyelerimize bir müjde verdiniz, çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı da izliyoruz görüyoruz Ispartamız adına güzel gelişmelere imza atıyorsunuz. Bizler de sizler için elimizden bir şey gelirse yapmaya hazırız.”diye konuştu.