TR

THY Skylife dergisinde 5 soruda Davraz (24.02.2014)

Uçak seferlerinden sonra Isparta’nın tanıtım faaliyetleri kapsamında da Türk Hava Yolları Genel Müdürü Kotil’den destek isteyen ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibinin bir talebi daha gerçekleşti. 

 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil’den uçak seferleriyle ilgili taleplerinin yanı sıra ilin tanıtımı noktasında da talepleri tek tek gerçekleşmeye başladı. İstanbul-Isparta karşılıklı uçak seferlerinin 7 güne çıkarılması noktasında olumlu sonuç alan Ticaret ve Sanayi Odası uçaklarda Isparta’nın tanıtımına yönelik bir taleplerini daha gerçekleştirdiler. 2013 yılında dünyanın en iyi hava yolu seçilen ve iç hatlar hariç 260’ın üzerinde ülkeye günlük 1300’ün üzerinde uçuş düzenleyen ve Türk Hava Yolları Şirketi 2 dilde yayınlanan ve tüm uçaklarında yer alan Skylife Dergisi’nde Davraz Kayak Merkezi’nin 1 sayfa tanıtımına yer verdi. Derginin Şubat Ayı sayında ‘5 Soruda Davraz’ başlığıyla İngilizce ve Türkçe olmak üzere cevaplarıyla birlikte Davraz Kayak Merkezi ile ilgili tanıtım yapıldı.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Davraz’ın bir ay boyunca Türk Hava Yolları müşterisi yerli ve yabancı binlerce kişiye hitap eden bir dergide tanıtımının yapılmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. Genel Müdür Kotil’e de Isparta’ya yaptığı bu anlamlı katkıdan dolayı teşekkür eden Başdeğirmen, “İlimizin ekonomik anlamda gelişmesi, değerlerimizin uluslararası düzeyde tanıtılması anlamında, Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, üst düzey yöneticilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte hep bir gayret içindeyiz. Çalışmalarımızın olumlu olarak sonuçlanması bizleri mutlu ediyor. Türk Hava Yolları ile ilgili bundan sonraki hedefimizin sefer saatlerinin sabah akşam şeklinde gerçekleşmesi bununla ilgili de görüşmelerimiz devam ediyor.”dedi.