TR

MARBLE Fuarına Isparta damgası (02.04.2014)

İzmir’de düzenlenen mermer ve doğal taşlar fuarına ilimizden 21 firma katıldı. ITSO Başkanı Başdeğirmen, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İzmir’de fuara katılan üyelerin stantlarını ziyaret etti.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Türk fuarcılık sektörünün öncü kuruluşu İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş. (İZFAŞ) tarafından düzenlenen MARBLE, bir kez daha mermer ve doğaltaş sektörünü İzmir'de buluşturdu. Sadece profesyonel ziyaretçilere açık olan fuara Isparta’dan 21 mermer, maden ve doğal taş firması katıldı.  ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yardımcısı Metin Çelik ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yüceer ile 9. Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Küçükyaman fuara Isparta’dan katılan oda üyesi firmaları ziyaret ettiler.

14 BİN TON DOĞALTAŞ SERGİLENİYOR
İşlenmiş, yarı işlenmiş ve ham olmak üzere yaklaşık 14 bin ton taşın sergilendiği fuarda, 659 adet blok mermer ve doğaltaş görücüye çıktı. Yoğun katılımcı talebini maksimum seviyede karşılamak maksadıyla, MARBLE 2014 kapsamında fuar alanına brüt 8 bin 700 metrekareyi bulan dört yeni hol inşa edildi. 

ALIM HEYETLERİ

Almanya, Azerbaycan, BAE, Bahreyn, Cezayir, Fas, Filistin, Gürcistan, Hollanda, Irak, İran, İsrail, İspanya, İtalya, Katar, Kazakistan, Kırgızistan, Kuveyt, Letonya, Lübnan, Libya, Litvanya, Mısır, Özbekistan, Pakistan,Rusya Suudi Arabistan, Slovenya, Slovakya, Tunus, Türkmenistan, Umman, Ukrayna, Ürdün, Yemen ve Yunanistan'dan alım heyetleri gelecek fuara, yaklaşık 90 ülkeden ziyaretçi gelmesi bekleniyor. Mermer ve doğaltaş, fabrika makinaları, ocak-iş makinaları/ekipmanları ve sarf malzemeleri olmak üzere 4 ana grupta ürünlerin sergilendiği MARBLE 2014'te en yeni makineler ve taşlar sektörün beğenisine sunuldu.

FUARA KATILAN FİRMALARI

Antalya Mermer,

Arma Doğal Taş Granit Madencilik

Barla Mermer Maden Sanayi

Başarırlar Mermer Sanayi

Batu Mermer Granit Mermercilik Orman Ürünleri

Besmar Madencilik

Karmersan Mermer

Metamer Mermer Granit Madencilik

Meya Madencilik ve Mermer

Modülmer, Mermer Sanayi

Nammer Mermer Sanayi

Se Mermer Madencilik

Serka Mermer Madencilik

Soylu Turizm

Çobanlar Mermer Madencilik

Özçınar Mermercilik

İmsa Mermer

Bilgili Madencilik

Ermer Madencilik

Form Mozaik Madencilik

İna Doğal ve Madencilik