TR

Başdeğirmen'den bayram kutlaması (31.07.2014)

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Valilik, Belediye ve Ticaret Borsası ile birlikte Birinci Bayram günü saat 10.30-11.15 arasında Barida Otel’de yapılacak olan bayramlaşma törenine tüm üyelerine davet etti.

                ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında birlik beraberlik vurgusu yaparak, Birinci Bayram Günü Valilik, Belediye ve Ticaret Borsası ile birlikte Barida Otel’de saat 10.30-11.15 arasında yapacakları bayramlaşma törenine tüm üyelerine davet etti.

                Bayramları, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı ve etrafındaki herkese el uzattığı bir ve beraber olmanın adı olarak nitelendiren ITSO  Başkanı Başdeğirmen’in mesajı şöyle:

  Mübarek Ramazan ayının ardından  Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğu içindeyiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) bayramları; barış, kardeşlik ve sevinç günleri olarak anlatıyor. Komşusu açken tok yatamayan, insanların en hayırlısı olarak, insanlara faydalı olanı gösteren, kusurları affetmeyi, güzellikleri övmeyi tavsiye eden bir inancın mensupları için çok önemli fırsatlardır bayramlar. Birlik, beraberlik ve sevgi hissinin doruğa çıktığı bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu vesile ile barış ve kardeşlik duygularını daha da güçlendirecek Ramazan Bayramı'nın İslam âlemine ve tüm insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, tüm üyelerimiz başta olmak üzere Ispartalı hemşehrilerimizin Bayramı’nı kutluyorum. “