TR

ITSO üyelerine büyük kolaylık (08.09.2014)

ISPARTA Ticaret  ve Sanayi Odası üyeleri E-imza kullanarak MERSİS Projesi ile yeni şirket kurulumu, bilgi güncelleme, şirket birleştirme, unvan değişikliği, iflas başvuruları, genel kurul bildirimlerinin yapılması, onaylanması, arşivlenmesi, çeşitli lisans başvuruları, mali destek ve teşvik başvuruları, çalışan SGK kayıtları vergi beyan ve ödemeleri online ortamda yapılabilecektir.Konuyla ilgili olarak 16 Eylül 2014 saat:14:00’de TNB E-imza Proje Yöneticisi  Berkan ÇAĞLAR’ın konuşmacı olarak katılacağı bir seminer gerçekleştirilecektir.Seminer sonrası ve ertesi gün odada başvurular alınacak ve anında e-imza’lar teslim edilecektir.

 

Şirketlerin yaşam süreçleri içinde faaliyetlerini sürdürebilmeleri amacıyla çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından aldıkları veya almaları muhtemel tescil, izin, patent ve belge işlemleri de kapsama dahil edilecektir. Bu işlemlerin, mersis.gumrukticaret.gov.tr üzerinden elektronik ortamda yapılabilmesi için işlem yapacak kişi veya kişilerin (bu kişi gerçek kişi ise kendisinin, şirket ise temsil yetkisine haiz kişilerin) elektronik imzaya sahip olmaları gerekmektedir.

 

Ayrıca, ISPARTA TSO üyeleri E-imzalarıyla birlikte paket halinde KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) hesabına da sahip olabilecekler.

 

Konuyla ilgili olarak 16 Eylül 2014 saat:14:00’de TNB E-imza Proje Yöneticisi  Berkan ÇAĞLAR’ın konuşmacı olarak katılacağı bir seminer gerçekleştirilecektir. Seminer sonrası ve ertesi gün odada başvurular alınacak ve anında e-imza’lar teslim edilecektir.

 

TNB E-imza A.Ş: Türkiye Noterler Birliği Vakfı tarafından kurulmuş ve Elektronik imza hizmeti vermektedir. Aynı zamanda E-imzaya bağlı olarak katma değerli servislerde sunmaktadır. Türkiye Noterler Birliği vakfı şirketin tek hissedarıdır.