TR

İnşaatçılardan Belediye Başkanı Günaydın’a ziyaret (09.10.2014)

ITSO İnşaat Faaliyetleri (4-Grup)  ve Mühendislik Faaliyetleri (17. Grup) meslek komite üyeleri Başkan Yardımcısı Metin Çelik önderliğinde Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek, inşaatçıların sorunlarını aktardılar. Ziyarette, Meclis Üyeleri Salim Güntaç, Kadir Özkan, Murat Dolunay,  ile 4. Grup Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Çağrı Can ile komite üyeleri,  17. Grup Meslek Komite Başkanı Mehmet İzci ile komite üyeleri hazır bulundu.

 

ITSO Başkan Yardımcısı Metin Çelik, “İnşaat faaliyetleri ilgilenen sektörler temsilcilerimiz her zaman belediye ile koordineli bir şekilde çalışıyor ama zaman zaman sorunlar yaşayabiliyoruz. Bu sorunları aktarmak ve çözüm bulmak amacıyla sizleri ziyaret ediyoruz.” dedi. 

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da “Şehrimizi ülkemize değil dünyaya örnek bir il yapma yolunda gayretlerimiz devam etmektedir. Şehrin imarı da yeşillendirme kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu vesile ile İnşaat sektörü ile uğraşan meslektaşlarımız ile bir araya geldik. Şehri taş yığını haline getirme yerine yaşanılabilir kent içerisinde birinci olma hedefi ön plana çıkmıştır. Bu konuda da inşaat firmaları aynı noktaya vurgu yapmaktadır. Hedeflediğimiz noktaya  arkadaşlarımızın sağduyusu ile ulaşacağımıza inanıyorum.” dedi.