TR

Bu takım hepimizin (20.11.2014)

Kulüp Başkanlığını İşadamı Mehmet İpekçi’nin yaptığı  Isparta İdmanyurduspor Yöneticileri ITSO’ya ziyarette bulundu.

 

Kulüp Başkanlığını İşadamı Mehmet İpekçi’nin yaptığı Isparta İdmanyurduspor Yöneticileri destek turlarına devam ediyor. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na da ziyarette bulunan Kulüp Başkanı İpekçi ve yöneticileri işadamlarından Isparta İdmanyurduspor’a reklam ve sponsorluk desteği istediler.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Kulüp Başkanı İpekçi, futbol takımını yaşatmak ve gelecek nesillere adından söz ettiren bir takım bırakmak istediklerini söyledi. Ispartaspor’un bu zamana kadar çok kötü günler geçirdiğini anlatan Kulüp Başkanı İpekçi, “Biz Isparta İdmanyurduspor’a bunu yapmayacağız ve yaptırmayacağız. Ispartamızın saygın bir takımı olsun istiyoruz. Bunun için de kimseden  para istemiyoruz. Sadece işadamlarımızın şirketlerinden reklam ve sponsorluk desteği talebimiz var. Karşılıksız bir talepte bulunmayacağız. Bizim amacımız gelecek nesillere güzel bir takım bırakmak. Bunun için 28 kişilik bir yönetim oluşturduk ve çalışmalarımızı hep birlikte yapıyoruz. Biz gerek Şükrü Başkanımla gerekse Osman Başkanımla sürekli diyalog içindeyiz. Kendilerine fikir danışıyoruz sağolsunlar bize her türlü desteği veriyorlar. Gece gündüz ne zaman arasak yanımızda olmaya çalışıyorlar. Bu takımı herkesin önemsemesi gerektiğini düşünüyorum. Tüm işadamlarımızı takıma sahip çıkmaya çağırıyoruz. Bu takım hepimizin takımı. Bugünkü ziyaretimizde Başkanımız ve yönetimi bizlere çok sıcak davrandı kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen de Kulübün yeni yöneticilerini kutlayarak, “Ispartamızın adından söz ettiren bir futbol takımının olması bizleri de mutlu eder. Ispartasporun birçok kademesinde görev aldık çok arkasında koştuk her türlü çalışmasında yer aldık. Bazen sevindik bazen çok üzüldük. Herkes biliyor ki bu iş hem gönül hem de fedakarlık gerektiren bir iş. Biliyorsunuz bu bir  bayrak yarışı bayrağı ne kadar yükseğe taşırsanız yaptığınız hizmetler o kadar anlamlı olur. Sizlerin de bu iş de başarılı olacağını gözlerinizden görüyorum. Sizin bu fedakarlığınız karşısında bizde elimizden geleni yapmaya hazırız. Belki odamızdan katkı sağlayamayız ama kendi firmalarımızdan üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Sizlere başarılar diliyorum.”diye konuştu.