TR

Üzüntümüzü anlatacak kelime bulamıyorum (01.04.2015)

ITSO Başkanı Başdeğirmen, İstanbul Çağlayan Adliyesi Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesiyle sonuçlanan hain saldırıyı kınadı.

 

    Isparta’da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde teröristlerce Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın haince rehin alınıp şehit edilmesiyle sonuçlanan saldırıyı kınadı. Başdeğirmen, “Sadece hukuku uygulamaya çalışan ve bu uğurda vefakar ve cefakarca görevini yapan Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın vatan haini teröristlerce şehit edilmesi bizleri derinden yaraladı, üzüntümüzü anlatacak kelime bulamıyorum.”dedi. Bu saldırıların ülkemizin birlik ve beraberliğine hiçbir zaman zarar veremeyeceğine de dikkat çeken Başdeğirmen şöyle devam etti:

 “Türkiye Cumhuriyeti, ekonomik yapısıyla, siyasi istikrarıyla ve asırlara uzanan devlet geleneğiyle çok güçlü bir devlettir. Bu millet acılar karşısında dik durmaya alışmıştır. Eline silahı alıp, masum insanların kalbine kurşun sıkanların, tarihle hesabı çok ağırdır. Bu saldırılar  ülkemizin birlik ve beraberliğine hiçbir zaman kurşun sıkamayacaktır. Üzüntümüz çok büyük, İşadamları olarak insanlıktan, vicdandan ve ahlaktan yoksun teröristlerin hain saldırısında şehit düşen Savcımızın acısını yüreğimizde hissediyoruz. Görevi başından şehit düşen Savcımız Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm hukuk camiasına başsağlığı ve sabırlar,dilerim.”