TR

İŞ- Kur hizmetleri ITSO’da (30.04.2015)

ITSO’nun üyelerine verdiği hizmetlere bir yenisi daha eklendi.  ITSO bünyesinde üyelere verilen hizmetlerin haricinde KOSGEB, TSE temsilciliklerini oluşturan ve yıllardır bu hizmetleri veren ITSO’da şimdide İş Kur Temsilciği kuruldu.  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı İşkur Genel Müdürlüğü Isparta İş Kur İl Müdürlüğü ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol çerçevesinde Oda üyeleri hirçok hizmetten faydalanabilecek. Oda üyelerinin yanı sıra işsizlerin kaydı yapılarak işverenlerle iş arayanlara köprü görevi görülecek.

ITSO’nun 3. Katında hizmet veren İş Kur Temsilciği’nde görevli memur  aynı zamanda iş başvurularını da alarak takibini yapacak, İş Kur Teşviklerinden oda üyelerini haberdar edecek, özel sektörün işgücü talebini alarak sonuca ulaştıracak.

 

                ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kabalak, oda üyelerine verdikleri hizmetleri en üst seviyelere taşıdıklarını belirterek, “Odamızda üyelerimizle bağlantılı olan bazı kurumların hizmetlerini veriyoruz. Örneğin TSE, KOSGEB temsilcilikleri odamızda hizmet veriyor. İş Kur da bizim paydaş kuruluşlarımız arasında yer alıyor. Dolayısıyla imzaladığımız protokol çerçevesinde İş Kur’un kendi kurumunda verdiği tüm hizmetlerde burada görevli memur tarafından oda üyelerimize ve iş arayan vatandaşlarımıza verilecek. “dedi.