TR

Başdeğirmen’den Kadir Gecesi mesajı (13.07.2015)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kadir Gecesi’nin manevi fırsatlarından en iyi şekilde yararlanılması gerektiğine vurgu yapan Başdeğirmen’in mesajı şöyle:

 

“Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne kavuşmuş olmanın sevinci ve heyecanını yüreklerimizde hissediyoruz. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmaktadır. Mükafatların sınırsız olarak verildiği Kadir Gecesi, kendimize dönerek gaflet içinde geçirmiş olduğumuz günlerimizi sorgulama, unutarak ve bilmeyerek işlediğimiz hatalara tövbe etme ve af dileme gecesidir. Aramızdaki sevgi ve bağışlamasının hepimizi kucaklaması için bu yolda yeni adımlar atma zamanıdır. Dileklerimizi, isteklerimizi Allah'a sunmak,  Yüce Allah’ın merhametinden, iyiliğinden, sonsuz affından yararlanacağımız en değerli huzur ve müjde gecesidir Kadir Gecesi.

Birlik beraberliğe kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek gecelerin önemi büyüktür. Bu vesile ile hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz. 

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gecenin; değerli üyelerimiz başta olmak üzere, Ispartalı hemşehrilerimize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyor, Kadir Gecesi'ni kutluyorum.”