TR

ITSO’dan Davraz tanıtımına önemli katkı (28.12.2015)

ITSO Genel Sekreteri Nihal İspir Demirgil, Davraz Kayak Merkezi’nin tanıtımıyla ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Genel Sekreter Demirgil, tanıtım faaliyetleri çerçevesinde 4 bin kartpostalı, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar Kurulu, Milletvekilleri, TOBB Başkanı ile Türkiye'deki tüm oda ve borsaların yönetim kurullarına gönderdiklerini söyledi. Genel Sekreter Demirgil’in açıklaması şöyle:

 “Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilin ekonomisinin gelişmesi ve sosyal projelerimiz dışında ilimizin tanıtımı ve markalaşması konusunda da çalışmalarımıza devam ediyoruz.Isparta tarihi, turist ve doğal  güzellikleri ile eşsiz bir il.  Bu eşsiz güzellerin  Türkiye başta olmak üzere yurtdışında da tanıtılması ve bilinirliğinin artırılmasına adına projelerimizi sürdürüyoruz. Gittiğimiz her yere mevsimine göre meyve ve tanıtım yayınları götürerek birebir anlatıp davetlerde bulunuyoruz.

Bu çalışmalarımız kapsamında, 4 mevsim boyunca bütün güzelleri içinde barındıran Ispartamızın en önemli değeri olan ve pistleri, mekanik tesisleri,  konaklama tesisleri ve kar kalitesi ile Türkiye’nin en önemli kayak merkezleri arasında yer alan  Davraz Kayak Merkezimizle ilgili 4 bin adet kartpostal bastırarak Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlar Kurulu, Milletvekillerimiz TOBB Başkanımız ve YÖnetim Kurulu Üyeleri ile TÜrkiye'deki tüm oda ve borsalara gönderdik. Kartpostallarımızın arkasına da Davraz Kayak Merkezi ile ilgili bilgiler ekledik.

 

Birçok yerden geri dönüşler aldık, bunlar bizi mutlu etti, Ticaret ve Sanayi Odası olarak, herkesin Batı Akdeniz’in incisi  Davraz için bir şeyler yapabileceğini düşünüyoruz. Sizler aracılığıyla da Davraz Kayak Merkezi’nin gelişimine ve tanıtım faaliyetlerine,  katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. “