TR

Milletimizin başı sağolsun (14.03.2016)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen:

Milletimizin başı sağolsun

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ankara’da meydana gelen terör saldırısının insanlık adına utanç verici bir eylem olduğunu ifade ederek, saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi. ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Terör, çirkin ve kanlı yüzünü Ankara’da bir kez daha göstermiştir. Ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca düzenlenen bu saldırıları kınıyor ve lanetliyoruz.” dedi.

Türkiye’nin son dönemde iç ve dış destekli birden fazla terör örgütüne karşı büyük bir mücadele verdiğini dile getiren Başkan Başdeğirmen, şunları söyledi;

“Tüm milletimizin başı sağolsun. Terör insanlık suçudur. Maalesef son zamanlarda şiddet ve kirli oyunlarla karşı karşıyayız. Ankara’da yaşanan terör olayı tek kelimeyle vahşettir. Bu vahşi katliamı gerçekleştirenler insanlıktan en ufak zerrece nasibini almamıştır. Hiçbir sorun şiddetle çözülemez. Şiddetten bir çözüm veya gelecek bekleyenlerin insanlık değerleriyle hiçbir bağlantısı olamaz. Bu çirkin saldırıları gerçekleştirenler, terör ve şiddet eylemlerinin hiçbir amaç için araç olamayacağını bilmelidirler.  Hem içeride hem de dışarıda yaşanan bu olaylar sebebiyle zor bir dönemden geçen ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen iç ve dış mihraklar asla emellerine ulaşamayacak. Ülkemizin huzur ve barış ortamını bozmak isteyenlere halkımız sağduyusuyla en güzel cevabı verecektir. Bir kez daha saldırıda hayatını kaybedenlere Cenabı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”