TR

TÜYAP Fuarcılık MAKTEK İzmir 2019 Fuarı (06.05.2019)

İlgi: TÜYAP Fuarlcılık tarafından 18 Nisan 2019 tarihli ve TÜYAP Fuarcılık MAKTEK İzmir 2019 Fuarı konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

Kuruluşumuz TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından Takım Tezgahları Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TİAD), Makina İmalatçıları Birliği (MİB) işbirliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZFAŞ, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve Ticaret Odası destekleri ile makine sektörünün Ege Bölgesi’ndeki en büyük buluşması MAKTEK İzmir 2019 Takım Tezgahları, Metal – Sac İşleme Makineleri, Tutucular – Kesici Takımlar, Kalite Kontrol – Ölçüm Sistemleri, CAD/CAM, PLM Yazılımları ve Üretim Teknolojileri Fuarı, 9 – 12 Ekim 2019 tarihleri arasında Fuarizmir Uluslararası Fuar Alanı, Gaziemir/İZMİR’ de ikinci kez sektörü bir araya getirecek.

“Makine Üreten Makinaların” Ege Bölgesi’nde ses getirecek buluşması MAKTEK İzmir 2019 Fuarı, ülkemizin ihracat hedeflerine ulaşmasında ihtiyaç duyulan destek açısından büyük önem taşımaktadır.

Metal İşletme Endüstrisi, Ege Bölgesi ve Türkiye’nin önde gelen 390 Firma ve Firma Temsilcisinin oluşturduğu 500’e yakın markanın katılım ile 2 salon, 43.000 metrekare kapalı alanda hazırlanan Maktek İzmir 2017 Fuarı’nda tüm unsurları ile geniş bir yelpazede sergilendi.

Makine sanayisi ile imalat sanayinin temel üretim aracı olan takım tezgâhları ve sac işleme makinelerinin en önemli firmaları, Ege Bölgesi’nin büyük buluşma merkezi MAKTEK İzmir Fuarı’nda 9-12 Ekim 2019 tarihleri arasında ikinci kez bir araya gelecek. CNC ve Universal Talaşlı İmalat Makineleri, Sac İşleme Makineleri, Kesici ve Tutucu Takımlar, CAD/CAM, PLM yazılımları, Ölçü Aletleri, Kalite Kontrol Cihaz ve Ekipmanları, Kaynak Kesme Ekipmanları, Kaynak Makineleri ve Yedek Parça, Isıl İşlem Donanımları, Taşıma Sistemleri, Yağlama ve Soğutma Sistemleri alanlarında yeni teknolojileri takip etme fırsatı yakalanacak.

Ege Bölgesi ve Türkiye ekonomisine can getirecek fuarımıza ilişkin iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Üyelerimize Duyurulur.

İLETİŞİM:

Simge SOYGÜR / Proje Pazarlama Uzmanı / 0232 464 92 01 / simgesoygur@tuyap.com.tr

TÜYAP İzmir: Kazım Dirik Mahallesi 372/10  Sokak No: 97 Bornova / İzmir