TR

ATSO GROWTECH Tarım İnovasyon Ödülleri Yarışması (03.09.2019)

İlgi: ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI tarafından ATSO GROWTECH Tarım İnovasyon Ödülleri Yarışması konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

Growtech 2019 Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı kapsamında, tarım sektöründe faaliyet gösteren özel sektör kuruluşlarına; tarımsal üretimin katma değer kazanmasına ve sektörel farkındalık yaratan çalışmalarına yönelik olarak yenilikçi ürün ve hizmetlere, ATSO GROWTECH Tarım İnovasyon Ödülleri verilecektir.

ATSO GROWTECH Tarım Ödüllerinin amacı, inovasyon/yenileşme kültürünün gelişmesini, ekonomiye yeni ürün, yeni üretim ve hizmet alanlarının kazandırılmasını, araştırma geliştirmeye dayanan yüksek katma değerli üretimi, beşeri sermayenin ve fikri mülkiyet haklarının gelişmesini teşvik etmektir.

Ulusal ve Uluslararası tarım sektöründe faaliyet gösteren tüm özel sektör firmalarının başvurabildiği yarışmada başvurular;

  • Sera teknolojileri ve sulama 
  • Tarım makinaları ve teknolojileri
  • Tarımsal bilişim
  • Bitki besleme ve koruma 
  • Tohum ve fide olmak üzere 5 kategoride değerlendirilecektir

Yarışma kapsamında başvurular  http://event.growtech.com.tr/tarimodulleri/  adresinden online yapılacak olup son başvuru tarihi 1 Kasım 2019’dur Başvurular Odamızda Seçici Kurul tarafından değerlendirilecek ve ödül almaya hak kazanan başvuru sahiplerine ödülleri 28 Kasım 2019 tarihinde törenle fuar alanında takdim edilecektir. Yarışmanın üye firmalarına duyurulması hususunda bilgilerinize arz ederim.

Üyelerimize Duyurulur.