TR

7. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı (01.10.2019)

Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD desteği, ERA Real Estate ana sponsorluğu ve A Para ana medya sponsorluğunda düzenlenecek 17. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 10–13 Ekim 2019 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezi 6-7’nci hollerde gerçekleştirilecek.

Fuar her geçen yıl büyüyerek Türk ekonomisine daha çok fayda sağlarken, tüm dünyadan gelen katılımcı ve ziyaretçisiyle Türk markalarının uluslararası arenada boy gösterebilmesine olanak sağlıyor. Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük franchising fuarı unvanını elinde bulunduran fuar her sektörden franchise ve bayilik ile büyümek isteyen, yeni iş ortakları arayan markalar ile girişimcileri, bir araya getirecek. 

Markalara büyüyerek zincirleşme fırsatı sunan, girişimcilere ise kendi işini kurma imkanı veren ülkemizin ve bölgenin ilk ve tek franchising fuarı “Bayim Olur musun ‘da bu yıl da franchise veren markalara ürün ve hizmet konusunda destek sağlayan tedarikçi firmalar sektörün tüm paydaşlarıyla buluşacak. Firmalar tedarikçilerini; tedarikçiler de müşterilerini aynı ortamda görebilecek.

Fuarda bir diğer önemli gelişme ise; Aşçılar ve Gastronomi Derneği Agader ile “Bayim Olur musun” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı iş birliğinde düzenlenecek olan Anatolian Salon Culinary  yarışmalarıdır. Yarışma Ana Sponsoru Ülker G2M Eksper , Mutfak sponsoru Gürçelik Metal, Barista Sponsoru FM Kahve Barista Akademi , Altın Kepçe Aşçılar ve Turizm Derneği , Çanakkale Aşçılar Derneği destekleri ile gastronomi sektörünün tutkusu olan gıda sektöründe hizmet veren ve alanında yolları kesişmiş aşçı, öğreten, öğrenci, işveren, tüketici, tedarikçi, gurme, blogger, basın mensupları ve herkes Bayim Olur musun Fuar’ında bir araya gelecek. Katılımcı sunumları, şef şovları, yarışmalar ve tadım şovları ile sektörün üst düzey karar vericileri, departman direktörleri, ünlü şeflerin katılımıyla gastronomi zirvesine dönüşecek bu etkinlik 11-12 Ekim 2019 tarihinde CNR Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek. Ayrıca uluslararası diplomalı jüriler tarafından aylardır üzerinde çalışılmakta olunan Türkiye’nin çeşitli illerinde Anadolu Mutfağına hizmet veren lezzet elçileri ve mekanlarına “Üstün Lezzet Ödülü” verilecek.

Dünyadaki sektör profesyonellerinin buluşma noktası olarak tüm ülkelerden ilgiyle karşılanan Bayim Olur musun fuarında geçtiğimiz yıl, 72 ülkeden gelen bin profesyonel ziyaretçi yerli markalarla ticari işbirliği görüşmeleri gerçekleştirdi. Yabancı yatırımcılar Türk firmalarıyla, özellikle yurtdışına açılma planları yapan markalar ile verimli görüşmeler gerçekleştirdiler. Dünya franchise sektörünün kesişim noktası ve sektördeki her profesyonel için bir referans noktası olan Bayim Olur musun fuarında bu yıl ülke ve ziyaretçi sayısında geçen yıla göre önemli bir artış bekleniyor.

Üyelerimize duyurulur.