TR

Türkiye IV. Kooperatifler Fuarı (21.09.2020)

İlgi: T.C. ISPARTA VALİLİGİ Ticaret İl Müdürlüğü tarafından 14.09.2020 tarihli, E-00057351173 sayılı ve Türkiye IV. Kooperatifler Fuarı konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

Bilindiği üzere ülkemizde kooperatifçiliğin geliştirilmesi, kooperatif ürünlerinin tanıtımı ve bu alanda bir farkındalık oluşturularak kooperatifler aracılığıyla iç ve dış ticaretin geliştirilmesi amacıyla Bakanlığımız tarafından belirli aralıklarla kooperatifler fuarı düzenlenmektedir. Bu doğrultuda Türkiye Kooperatifler Fuarının dördüncüsü ülkemizde ve dünyada süregelen Covid-19 salgınının yayılmasını engelleyecek gerekli tüm tedbirlerin alınması suretiyle 24-27 Eylül 2020 tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Kooperatif ve üst kuruluşları ile kooperatifçilikle ilgili tüm kesimlerden katılımcıların yer alacağı fuarda, kooperatif ürünlerinin tanıtılması ve ortak iş yapına kültürünün geliştirilmesi hedeflenmekte ayrıca çeşitli konularda çevrim içi seminerler düzenlenerek kooperatiflerimizin ticari hayatta başarılarının artırılmasına katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Fuarla ilgili bilgiler ve yapılacak etkinlikler www.koopfuar.com.tr İnternet adresinden de takip edilebilecektir.

Üyelerimize duyurulur.