TR

TOBB Webinarlarında Bu Hafta (25.11.2020)

Sayın Üyemiz,

TOBB Webinarlarında Bu Hafta:

KOBİ’ler İçin Kamu İhalelerinde Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Semineri (Webinar – İnternet Üzerinden)

25 Kasım 2020 Çarşamba – Saat: 14:00

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Kamu İhale Kurumu Başkanı Hamdi Güleç’in katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan seminerde kamu ihalelerindeki güncel gelişmeler, Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) kullanımı, ihalelere katılım ve teklif verme süreçleri, ihalelerde yerli isteklilere ve yerli malına sağlanan avantajlar, e-ihale, e-eksiltme ve e-şikayet uygulamaları anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Detaylar ve program için  http://webinar.tobb.org.tr  adresini ziyaret edebilirsiniz.

TÜBİTAK AB Ufuk2020 Yeşil Mutabakat Çağrısı Bilgilendirme Semineri (Webinar – İnternet Üzerinden)

26-27 Kasım 2020 – Saat: 10:00

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonunda TÜBİTAK işbirliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan seminerde Avrupa Birliği’nin iklim değişikliği politikaları çerçevesinde KOBİ’lere, sanayicilere, üniversitelere, araştırma merkezlerine ve STK’lara yönelik olarak toplamda 1 Milyar Avro bütçeli hibe programı olan Ufuk2020 Yeşil Mutabakat çağrılarının konu başlıkları, proje içerikleri, uygun maliyetler ve konsorsiyumlara katılım konuları anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Detaylar ve program için  http://webinar.tobb.org.tr  adresini ziyaret edebilirsiniz.

E-TİCARETE E-KILAVUZ Eğitim Programı (Webinar – İnternet Üzerinden)

11 Kasım - 9 Aralık 2020

11 Kasım 2020 Sınır Ötesi E-Ticaret Paneli sunumları için tıklayınız

17 Kasım 2020 E-ticaret Lojistiği Paneli sunumları için tıklayınız

Detaylar ve program için http://webinar.tobb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kadın Girişimciler Forumu (Online - İnternet Üzerinden)

23-24-25 Kasım 2020

Avrupa Birliği’nin sağladığı mali destekle Birliğimiz ve “Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği” (EUROCHAMBERS) işbirliğinde yürütülmekte olan “Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)” projesi kapsamında 23-25 Kasım 2020 tarihlerinde “Kadın Girişimciler Forumu” etkinliği online toplantı platformunda gerçekleştirilecektir.

Detaylar ve program için  http://webinar.tobb.org.tr  adresini ziyaret edebilirsiniz.

KOBİ’ler İçin Duyurular:

Ufuk 2020 Programı Green Deal (Yeşil Mutabakat) Çağrısı Bilgilendirme Duyurusu

Ufuk 2020 Programı çerçevesinde, 1 milyar Avro bütçeli "Yeşil Mutabakat Çağrısı", 22 Eylül 2020 tarihinde Avrupa Komisyonu tarafından başlatılmıştır. Söz konusu çağrı; 2050 yılına kadar Avrupa kıtasını iklim nötr hale getirme konusundaki genel hedefi ile bir dizi dönüştürücü politikalar tasarlamayı, karbonsuz ekonomiye geçişi ve Ar-Ge/yenilik projeleri yoluyla bu hedeflere katkı sunmayı amaçlamaktadır. Söz konusu çağrı hakkında detaylı bilgi ekte yer almaktadır. Ayrıca çağrı hakkında bilgilendirme semineri 26-27 Kasım 2020 tarihinde  http://webinar.tobb.org.tr  adresinde internet üzerinden gerçekleştirilecektir.

Akkuyu Nükleer Santrali İhaleleri

Akkuyu Nükleer A.Ş. ile gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde Akkuyu Nükleer Santrali'nin ihalelerine ülkemiz KOBİ'lerinin katılımını artırmak ve bilgilendirme amacıyla, ilgili ihalelerin Birliğimiz tarafından yürütülen KOBİ'lerimizin potansiyel iş ortaklarını tanımaları için kurulan profesyonel bir eşleştirme eplatformu olan  http://www.tobb2b.org.tr  adresinde yayınlanmasına karar verilmiştir. Detaylı bilgi ekte yer almaktadır.