TR

Online Export Akademi Webinar Duyurusu - 26 Ağustos 2021 (18.08.2021)

Sayın Üyemiz,

UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı tarafından alınan bir yazıda;

UPS, dünyanın 220’den fazla ülke ve bölgesinde 515,000’den fazla çalışanı ile günde 20 milyondan fazla paket taşıyan uluslararası hızlı kargo şirketidir. UPS uluslararası hizmete başladığı ilk yıllardan itibaren dünya ticaretinin gelişmesi için çalışmış ve bu alanda çeşitli projeler geliştirmiştir. Bu projelerden birisi de Export Akademi Seminerler dizisidir.

Export Akademi, ihracat yapmayı hedefleyen girişimcilere ve ihracat yapmış ancak yeni pazarlara açılmak isteyen işletmecilere, uluslararası sanal pazarlarda satış yöntemleri, online ödeme yöntemleri, lojistik çözümler, dijital pazarlama ve gümrük mevzuatı dahil birçok alanda eğitim vererek, onları ihracata yönlendirmeyi ve yeni pazarlara ulaşabilmelerine destek olmayı hedeflemektedir.

Yıl boyunca Türkiye’nin her yerinde girişimcileri ve işletmecileri, ihracat uzmanları ile bir araya getiren Export Akademi, 26 Ağustos 2021’de online olarak gerçekleşecektir. Program ücretsiz olup, katma değerli e-ihracatın önünü açmak için tüm girişimcileri davet ediyor.

Kayıt için : https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_FNG7A0DeSsKXv4ubLH0B3w

Saygılarımızla,

Bilgilerinize sunarız.