TR

Kızılay 2022 Kurban Kampanyası Hk. (17.06.2022)

Sayın Üyemiz,

Türkiye Kızılay Derneği Genel Müdürlüğü’nden alınan 15.06.2022 tarih ve E-143909-504.02-319931 sayılı yazıda;

Ülkemizin ve dünyanın en köklü sivil toplum kuruluşundan biri olan Kızılay, 154 yıldır insan onurunun korunması ve ıstırabının dindirilmesi için devletine yardımcı kuruluş olarak çalışmalarını sürdürüyor. Ulusal ve uluslararası alanda ihtiyaç sahibi insanlara her koşulda merhamet elini uzatan Kızılay, tüm bu çalışmalarını toplumdan aldığı güç ve destekle gerçekleştiriyor.

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da paylaşmanın sevincini yaşayacağımız Kurban Kampanyamızı “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye!” diyerek başlattık. Bu amaçla, ülkemiz ve dünyanın farklı noktalarında usulüne uygun olarak kesilecek kurbanların yıl boyu ihtiyaç sahiplerinin sofralarında bereket olmasını umuyoruz.

Kökleri Ahi geleneğinden beslenen siz değerli Ticaret ve Sanayi Odalarımız ve üyeleriniz her hal ve koşulda Kızılayımızın yanında oldu. Önceki yıllarda olduğu gibi, ülkemizin tamamında ve sınırların ötesinde bayramı bekleyen milyonlarca ihtiyaç sahibinin sofrasına ulaştıracağımız kurban etleri ile ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürebilmek, evlerine, gönüllerine mutluluk verebilmek, paylaşmanın ve paylaştırmanın huzurunu yaşatabilmek adına 2022 Kurban Kampanyamız kapsamında hazırlanan ekli flyer tasarımını üyeleriniz ile paylaşmanız kampanyamızın görünürlüğünün ve etkisinin artması için büyük önem taşımaktadır. 

Siz değerli odalarımızın ve üyelerinizin desteğini alarak daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşacağımız 2022 Kurban Kampanyamız kapsamında her dönemde olduğu gibi Kızılay’ı bir kez daha sahipleneceğinize inanıyor, gerek kampanyamıza katılımınız gerekse de kampanyamızın daha geniş kitlelere ulaşması noktasında tanıtım desteklerinizi bekler, tüm ihtiyaç sahipleri adına şükranlarımızı sunarız.

Saygılarımızla,

Bilgilerinize sunarız.