TR

Her Kurban Lösemili Çocuklara Can (02.06.2023)

Sayın Üyemiz,

LOSEV Lösemili Çocuklar Vakfı’ndan alınan 22.05.2023 tarih ve 001/504/ANT-Kİ sayılı yazıda;

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Türkiye genelinde sayıları 74.000 'in üzerinde Lösemi ve Kanser tedavisi gören çocuklarımız ile ailelerine tamamen ücretsiz tedavi, eğitim ve konaklama hizmetleri veren bir sivil toplum kuruluşudur.

LÖSEV olarak Kanser ve Lösemideki tedavi başarımızı arttırmak ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla Sevgi, İyilik ve Umutla 25 yıldır Mücadele etmeye devam ediyoruz.

Yaşadığımız deprem felaketinde duyarlı kurumlarımız ve bağışçılarımızın yoğun destekleri ile yola çıkan İyilikler Tırımız, afet bölgelerindeki 10.000'in üzerinde kayıtlı hastalarımıza tüm ihtiyaçlarını ulaştırdı. Bölgedeki yardım çalışmalarımız devam ederken, "Her Kurban Lösemili Çocuklara Can" diyerek çıktığımız yolda, Kurban Kampanyamıza desteklerinizle; öncelikle depremzede hastalarımız olmak üzere, Türkiye genelinde Vakfımıza kayıtlı Lösemi/Kanser hastası çocuk ve yetişkinler ile ailelerinin kırımızı et ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeyi hedefliyoruz.

Beslenme koşullarının en az ilaçlar kadar önemli olduğu tedavi sürecinde Lösemili çocuklarımıza ve ailelerine 01.06.2023 - 02.07.2023 tarihleri boyunca destek olabilirsiniz.

Online Bağış için tıklayınız. 

www.losev.org.tr/bagis/kurban

Saygılarımızla,

Bilgilerinize sunarız.