TR

AGROTEC 2023 26. Uluslararası Tarım Fuarı (21.08.2023)

Sayın Üyemiz,

AGROTEC Uluslararası Tarım Fuarı'nı her zaman destekleyen, her geçen yıl katılımcı ve ziyaretçisinin katlanarak büyümesinde, büyük emeği olan sayın başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

AGROTEC' 2023 26. Uluslararası Tarım Fuarı 14-17 Eylül'de ANKARA- GÖLBAŞI FUAR ALANl'nda

İNFO Uluslararası Fuar Tanıtım ve Organizasyon A.Ş. tarafından düzenlenecektir.

AGROTEC sizlerin aracılığıyla tarım sektöründe son gelişme ve teknolojileri kullanıcılara aktarmak amacıyla, üretici ve tüketiciyi bir araya getirerek karşılıklı alışveriş imkanı sağlayacaktır. Uluslararası fuar niteliği taşıyan AGROTEC yerli ve yabancı katılımcı ve ziyaretçiyi Ankara'da buluşturacaktır.

Türkiye'de tarım fuarının kilometre taşlarından biri olan AGROTEC' 2023 fuarı için başkanlığınızın faaliyeti olarak önderliğinizde getireceğiniz çiftçilerin, ulaşımını sağlayacak otobüslerin önlerine talebiniz halinde bez afiş tarafımızdan gönderilecektir. Organize ettiğiniz minibüs ve otobüsler için belli oranda mazot desteği İNFO Uluslararası Fuarcılık tarafından verilecektir.

AGROTEC' 2023 26. Uluslararası Tarım Fuarı'nın çiftçilerimize duyurulmasını, afiş ve davetiyelerimizin dağıtımı konusunda gerekli ilginin gösterilmesini bu yıl da arzu etmekteyiz. 26 yıldır gösterdiğiniz desteği bu yıl da beklemekteyiz.

Saygılarımızla,

Bilgilerinize sunarız.