TR

VII. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi (24.10.2023)

Sayın Üyemiz,

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği - Elektrik Mühendisleri Odası - İzmir Şubesi’nden alınan 20.09.2023 tarih ve 1129 sayılı yazıda;

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası adına Şubemiz tarafından 2009 yılından itibaren altı kez düzenlenen Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi'nin yedincisi 1-2-3 Kasım 2023 tarihlerinde İzmir'de Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecektir.

Son olarak 2019 yılında gerçekleştirilen etkinliğimize ülkemizin farklı kesimlerinden, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından, üniversitelerden, elektrik, elektronik, inşaat başta olmak üzere taahhüt, sanayi sektörlerinden 5838 kişi katılmış, teknik makale sunumları, yerli ve yabancı özel çağrılı konuşmacıları, panel, söyleşi, proje sunumları ile yoğun ve zengin içerikli olarak gerçekleştirilen etkinliğimizde ayrıca ulusal ve uluslararası 56 sektörel firmanın yer aldığı toplam 1650 m2 sergi alanı içerisinde son teknolojik gelişmeler sergilenmiştir.

2023 yılındaki Kongremizde; Güç ve Enerji Sistemleri, Dijitalleşme ve Yapay Zekâ, Aydınlatma, Yapı Elektronik Sistemleri, Bakım ve Bakım Teknolojileri, Otomasyon, Elektrik Tesisatı konularının yer alacak ve katılımcıların yeni teknolojik gelişmeler ve güncel mühendislik uygulamaları ile buluşması sağlanacaktır. Ayrıca ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda sektörel firma tarafından stand açılarak son teknolojik gelişmeler sergilenecektir.

3 gün boyunca zengin bir içerikle gerçekleştirilecek etkinliğimiz, akademisyenlerin, mimar, mühendis, teknik elemanların, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin, proje, tesis, kabul ve yatırım birimlerinde çalışan karar verici mekanizmalarda bulunan teknik elemanların, üretici, tüketici ve kullanıcıların, proje, taahhüt, danışmanlık hizmetleri yürüten müşavir ve mühendislerin ortak buluşma platformu olacaktır.

Yerli ve yabancı uzmanların katılacağı, elektrik tesislerinde güvenlik, jeneratör sistemleri, enerji verimliliği ve kalitesi, güç sistemleri yapı elektronik sistemleri dağıtım şebekelerinin dijitalleşmesi, son kaynak tedariği, enerji üretimi, iletimi ve dağıtımı, yenilenebilir enerji sistemleri, akıllı şebekeler, patlayıcı ortamlardaki elektrik tesisatı, kablolar, yapı tesis süreci, solar teknolojiler ve fotovoltaik sistemler vb. elektrik ve elektronik sektörünün bütününü içerisine alan birçok güncel konu işlenecektir.

Bildiri, çağrılı konuşma, özel oturumlarla gerçekleştirilecek etkinliğimize yönelik Kongre Programı ekteki gibi oluşturulmuş olup, katılım sağlayacak üyelerimizin isimlerin ise kongre web sayfası  (https://etuk.org.tr/onlinekayit-ucretsizdavetiye/) ziyaretçi formunu doldurması yeterli olacaktır.

Bilgi ve İletişim:

Nihan DALGIÇ

Tel: 0 (232) 489 34 35 / 3508 

E-Posta: etukkatilim@gmail.com

Saygılarımızla,

Bilgilerinize sunarız.