TR

MAKÜ - Tarımda Dijital Teknolojiler Çalıştayı (05.04.2024)

Sayın Yetkili,

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde, tarımda dijital teknolojilerin önemine ve geleceğine dair bir çalıştay düzenlenecektir. Bu çalıştay, tarımsal üretimde verimliliği artırmak, kaynakları daha etkin kullanmak, sürdürülebilirliği sağlamak ve sektörü daha rekabetçi hale getirmek amacıyla kritik bir rol oynayan yenilikçi çözümleri keşfetmek için bir platform sağlayacaktır.

Çalıştayımızda, sektör liderleri, akademisyenler ve uzmanlar, tarımsal üretimde dijital teknolojilerin mevcut ve gelecekteki rolünü tartışacaktır. Ayrıca, tarımsal işletmeler için dijital teknolojilerin nasıl uygulanabileceği, fırsatlar ve zorluklar üzerine detaylı bir değerlendirme yapılacaktır.

Sizleri bu önemli çalıştaya katılmaya davet ediyoruz. Katılımınız, tarım sektöründeki dijital dönüşümün önemine ve etkisine dair önemli bir tartışmanın parçası olacaktır. Çalıştay davetimizin bu alanda çalışmakta olan üyelerinize duyurulmasını ve katılım sağlayacak ilgililerin katılım durumlarını en geç 9 Nisan 2024 Salı günü 13.00'a kadar telefon veya e-posta yoluyla tarafımıza bildirmesini rica ederiz.

Çalıştay davetiyesi ve programı ekte sunulmuştur.

•  Tarih:17 Nisan 2024

•  Yer: Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Tepesi Hotel, İstiklal Yerleşkesi Merkez/Burdur

İletişim için;

Öğr. Gör. Dr. Nuriye KERTMEN

Tel: 0 248 213 13 27

E-posta: tto@mehmetakif.edu.tr

Teknoloji Transfer Ofisi Ekibi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi

Saygılarımızla,

Bilgilerinize sunarız.