TR

ITSO’da bayramlaşma yoğun geçti (14.09.2016)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda Bayramlaşma töreni Bayramın ikinci günü yapıldı. Bayramlaşma Programında ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile ITSO personeli hazır bulundu. ITSO yöneticileri, oda üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural ve oda başkanlarını ağırladı.

 

ITSO Başkanı Başdeğirmen,”  Dinimizin bize sunduğu güzelliklerden biri Olan Kurban Bayramını idrak ediyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dini bayramlarımız birlik beraberliğin, paylaşmanın ve ilişkilerin kuvvetlenmesine vesile olan nadide günlerdir. Bizler de odamızda üyelerimiz ve dostlarımızla birlikteyiz, bu birlikteliğin devamını hep yaşarız. Bayramları kutlarken son iki bayramımızı huzurlu bir şekilde geçiremiyoruz. Devletimiz, ülkemizi bölmek isteyen terör odaklarıyla mücadele halinde. Ülkemizin gelişmesi için engel teşkil eden tüm olumsuzlukların biran önce bitmesini diliyoruz. Önümüzdeki günlerde bütün terör örgütlerinin tamamen kurutulması ve huzurlu yaşantımızın devam ederek ekonomimizin güçlenmesini temenni ediyoruz. Devletimizin büyüklüğüne inanıyoruz.  

Bu duygu ve düşüncelerle, barış ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği,  zor günlerin bir an önce son bulduğu, mutlu yarınlara ulaşmak ve Kurban Bayramı'nın Tüm İslam alemine, üyelerimize ve  Ispartalı hemşehrilerimize mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, odamıza bayramlaşma törenine katılan tüm üyelerimize ve paydaş kuruluşlarımıza teşekkür ediyoru.”