TR

Üyelerimize kaliteli hizmet birinci önceliğimiz (02.11.2017)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin rekabet edilebilirliği ve büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla üyelerine sunduğu hizmet kalitesinden ödün vermeden Oda yönetimi ve personelleri ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 10 yıldan bu yana TSE belgesine sahip olan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası geçtiğimiz gün bir TSE ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi tetkikinden daha geçti.

 

TSE Temsilcisi Mustafa Bilkay ile TSE Uzmanlarından Rasim Yılmaz’ın görevli olduğu tetkikte ITSO Başkanı Yardımcısı Metin Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tutar, Genel Sekreter Nihal İspir ve Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Yaman ile birim sorumluları hazır bulundu.

ITSO, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yıllık olarak gerçekleştirilen TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi uygulamaları denetiminden bu yıl da başarıyla geçti.  Yapılan denetimde ITSO 10 yıldır sahip olduğu ve akreditasyon sisteminin de temelini teşkil eden ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’nin uygulamaları, prosesler ve Kalite Yönetim Sisteminin etkinliği detaylı olarak tetkik edildi. Denetim de mevcut uygulamaların yanı sıra üyelerimize sunulan hizmetin kalitesinin sürekli biçimde iyileştirilmesine yönelik görüş ve öneriler de ele alındı.

TSE denetiminin ardından konuşan ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Çelik, “Özellikle kurum kültürünü oluşturmak, bilgi çağının gerektirdiği kriterleri sağlayarak hizmet kalitesinde sürekli iyileştirme yoluna giden odamız üyelerimize kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir.  Bizim için öncelik üyelerimize verilen hizmetlerde en üst sevide memnuniyet sağlamaktır.”dedi.