TR

Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler seçimlerini tamamladı (06.03.2019)

KAGİK’in yeni Başkanı Zuhal Büyükçulcu, kurul üyeleriyle birlikte yapacakları çalışmalarla  kadınların iş hayatında daha aktif ve başarılı olması adına önemli projelere imza atacaklarını söyledi. Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Uğur Büyükçulcu da, genç girişimciler adına yaptıkları çalışmalara devam edeceklerini belirtti.        

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Koordinesinde faaliyetlerini yürüten Kadın Girişimciler Kurulu seçimlerini tamamladı. Başkanlığına Hediye Un Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Büyükçulcu’nun seçildiği Kadın Girişimciler Kurulu’nun Başkan Yardımcıları ve Çanakğlu Metal Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Deregümü Narlı ile Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası adına Şerife Hanım Ekici seçildi.

 

Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluşuyor:

Canan Aydın, Kamer Kursu, Müjgan Cingöz, Özge Bayındır Öztürk, Sabiha Gamze Ertürk, Handan Giray, Selma Küçükköse, Şerife Gökdoğan, Ümran Aydemir Sezer, Zeynep Vurupalmaz. 

 

 

GENÇ GİRİŞİMCİLER SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI

                Genç Girişimciler Kurulu da seçimlerine Ticaret Borsası koordinatörlüğünde tamamladı. Mevcut Başkan Uğur Büyükçulcu’nun tekrar seçildiği Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor. Mustafa Furkan Çağlar, Salim Güntaç, Kadir Özkan,  Samet Şahan, Soner Toros, Hüseyin Yüceer.

Kadın Girişimciler ve Kadın Girişimciler  seçimlerin ardından ITSO Başkan Vekili Mustafa Tutar’ı ve Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar’ı makamlarında ziyaret ettiler. ITSO Başkan Vekili Tutar ve Ticaret Borsası Başkanı Adar, Kadın Girişimcilere ve Genç Girişimcilere başarılar diledi.