TR

ITSO'nun yeni Başkanı Mustafa Tutar (11.04.2019)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı iken yerel seçimlere girerek Isparta Belediye Başkanı seçilen Şükrü Başdeğirmen'den boşalan koltuğa Yönetim Kurulu üyelerinin tamamının oylarını alarak Başkan Yardımcısı Mustafa Tutar getirilerek 9 Nisan 2019 tarihinden itibaren ITSO'nun yeni Başkanı oldu.  ITSO'nun Yönetim Kurulu Üyeliğine de Birinci Yedek Üye Musa Çağrı Can geldi. 

MUSTAFA TUTAR ÖZGEÇMİŞ

 

1972 yılında Isparta’da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Isparta’da tamamladıktan sonra, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliğinde lisans eğitimini tamamlamıştır.

1994 yılında Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş Elektrik Mühendisi olarak başladığı şirkette 2002 yılında İşletme Müdürü 2016 ‘de Genel Müdür olarak iş hayatını sürdürmektedir. Bunun yanı sıra güneş enerjisi üretimi üzerine yatırımları bulunmaktadır.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda 2013-2018 yılları arasında 4 yıl Yönetim Kurulu Üyeliğinin ardından, 2018 yılının Nisan ayında yapılan seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçilmiştir. Mevcut Başkanı Belediye Başkanlığı seçimleri için görevi bırakmasından sonra 2018 yılı Kasım - 2019 Nisan arasında Ticaret ve Sanayi Odası’nın Başkan Vekilliği görevinde bulunmuş ve 9 Nisan 2019’da  da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevine gelmiştir.

Orta derecede İngilizce bilmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.