TR

ITSO Başkanı Tutar'dan 19 Mayıs Bayramı Mesajı (19.05.2021)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Mustafa Tutar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Tutar mesajında; “19 Mayıs ruhu Türk milletinin karakterini yansıtmaktadır. Karakteri bağımsızlık olan milletimizin, 19 Mayıs’ta başlayan ve dünyaya emsal olan Kurtuluş Savaşı, dünya tarihinin en büyük başarılarından birisidir. Gaz Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının 102. yıl önce yaktıkları bu meşale hiçbir zaman sönmeyecektir. 

19 Mayıs 1919 günü şanlı tarihimizin en özel sayfalarından birisidir. Bu tarihte, işgal güçleri altındaki topraklarımıza Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde yenden bağımsızlık tohumları serpilmiş ve sonrasında bu tohumların nasıl tuttuğunu ve ülkemizin dört bir yanında bağımsızlık çiçekleri olarak açtığını bütün dünya görmüştür. Bu ülkenin gençler ve onların yetiştireceği yeni nesiller ülkemizin en büyük koruyucuları ve sahipleridir.

Gençlere güvenen ve geleceğimiz onlarda gören büyük önder Atatürk’ün izinde, bizler de, Türkiye’nin girişimci gençleri, onların üstün dehaları, bizim dünya medeniyeti yarışındaki en büyük güvencemizdir. Kimsenin endişesi olmasın ki, gençlerimiz bizi aydınlık yarınlara taşıyacaktır .Bu inançla gençlerimizin ve tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlar, başta Büyük Önder Gaz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimiz ve gazilerimizi sevgi ve saygıyla anıyoruz” dedi.