TR

ITSO Başkanı Çelik Mazbatasını Aldı. (12.10.2022)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim, Meclis ve Disiplin Kurulu Seçimlerinin tamamlanmasının ardından Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına Seçilen Metin Çelik törenle Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Çağrı Kılıç’tan mazbatasını teslim aldı.

Isparta Adliye binası Konferans salonunda düzenlenen mazbata teslim törenine, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Çağrı Kılıç, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Dede, Şakir Uygun, Meclis Başkan Yardımcıları Akif Aslan, Veysel Güpeli, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Avukatlar katıldı.

ITSO Başkanı Çelik; 1 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimlerinde seçimlere katılan ve destek veren vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ederim. Buradan tekrar söylüyorum gerçekleştirilen seçimlerde kazanan kaybeden yok. “Kazanan sadece Isparta" diyerek Devir teslim töreni ise Çarşamba günü saat 14.30'da Isparta Ticaret ve Sanayi Odamızda yapılacak olan devir teslim törenine tüm üyeleri davet etti.