TR

ITSO Başkanı Çelik’ten MHP ve CHP’ye Ziyaret (24.11.2022)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hasan Basri Sönmez ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Yalım Halıcı’ya iade-i ziyarette bulundu.

ITSO Başkanı Metin Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Üyelerine ziyaret gerçekleştirdi. 

Isparta’yı marka şehir haline getirmek için çaba sarf edeceklerini söyleyen ITSO Başkanı Metin Çelik, “Isparta’mıza yapılacak hizmetlerde tüm kurumlarımızla birlikte ne gerekiyorsa yapacağız. Bugüne kadar şehrimize bir çivi çakandan, hizmet edenlerden Allah razı olsun. Ekonomide yeni bakış açılarına her zaman açığız. Şehrimizin potansiyelini fırsata çevirebilmek, ekonomik hareketliliği artırabilmek ve daha ileri seviyeye taşıyabilmek için çözüm noktasında tüm kurumlarla birlikte hareket edeceğiz.” dedi.

MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez de şehrin menfaatine olan tüm konularda destek olacaklarını belirtti. Başkan Sönmez, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çelik ve yönetimine teşekkür etti.

 

CHP İL TEŞKİLATINA ZİYARET

Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalım Halıcı, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Ali Balcı, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Üyelerine ziyarette bulunan ITSO Yönetimi, burada da ekonomik gelişim için siyasi desteğin önemini yineledi. 

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı ise, şehrin ticaret ve sanayi hayatının geliştirilmesi, ekonomiye yeni ivmeler kazandırılmasının hayati önem taşıdığını belirtti. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.