TR

ITSO İŞ YERLERİNE TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI (27.10.2023)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve ekibi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla başta üyeleri olmak üzere tüm işyerlerine Türk bayrağı dağıttı.

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Başkan Yardımcıları Şakir Uygun, Hüseyin Dede, Meclis Başkanvekili Akif Aslan, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Dilek Özdemir; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında şehir merkezindeki iş yerlerine Türk bayrağı dağıttı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Isparta’da coşkuyla kutlamak istediklerini söyleyen ITSO Başkanı Metin Çelik, “Cumhuriyet Bayramımıza çok az kaldı. Devletimizin kuruluşu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın nişanesi olarak çarşı merkezdeki tüm üyelerimize bayrak hediye ediyoruz. 100. yılımızı coşkuyla kutlayalım istiyoruz. Üyelerimizden ve halkımızdan gerek evlerine gerekse de iş yerlerine bayrağımızı asmalarını rica ediyoruz. Gurur günümüzü özel olarak kutlayalım. Bu vesileyle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; silah arkadaşlarına, milli mücadelemizin kahramanlarına, bu kutsal vatanın bağımsızlığı uğruna kanını döken tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, Cumhuriyet Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyorum" dedi.