TR

ITSO Başkanı Çelik: Bu büyük mirası sonsuza dek yaşatacağız (30.10.2023)

Cumhuriyetin 100. yılını yayımladığı mesajla kutlayan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, “100 yıl boyunca, milletimiz, büyük zorluklara rağmen Cumhuriyetimizi korumuş, geliştirmiş ve daha da ileriye taşımak için büyük bir kararlılıkla çalışmıştır.” dedi.

 ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı, milletimizin birlik, beraberlik ve azimle geçirdiği yüzyıllık bir yolculuğun simgesidir. 1923 yılında, büyük lider Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, bağımsızlık için mücadele vererek kurulan Türkiye Cumhuriyeti, ulusumuzun birlik ve beraberliğini sağlamıştır.

Bugün, bu büyük mirası taşımanın ve gelecek nesillere aktarmanın onurunu yaşıyoruz. Bizlere düşen görev, Cumhuriyet değerlerini korumak, geliştirmek ve daha da ileriye taşımaktır. Birlikte omuz omuza vererek, daha aydınlık yarınlara yürüyeceğimize olan inancımızı hiç kaybetmeden, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında, geleceğe umutla bakan bir millet olarak bir kez daha gururla haykırıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılını coşku ve sevgiyle kutluyor, bu büyük mirası sonsuza dek yaşatmayı diliyoruz. İlk yüzyılımızı geride bırakırken, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak iş dünyasına rehberlik etmeye, şehrimizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; silah arkadaşlarına, milli mücadelemizin kahramanlarına, bu kutsal vatanın bağımsızlığı uğruna kanını döken tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, Cumhuriyet Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyorum.” dedi.