TR

BAKAN KACIR YENİ OSB’YE ONAY VERDİ, ISPARTA'YA HAYIRLI OLSUN (01.03.2024)

Uzun yıllardır Isparta’ya kazandırılması planlanan yeni organize sanayi bölgesine ilişkin önemli bir adım atıldı; Teknik detayların yer aldığı ön çalışmalar Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a sunulurken, gerçekleşen görüşmede önemli kararlar alındı.

Isparta’da sanayi alanında yeni yatırımların önünü açacak adımlar atılmaya devam ediyor. Ak Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ve Başkan Yardımcısı Şakir Uygun’dan oluşan heyet; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette kentimize kazandırılacak yeni yatırımlar ve organize sanayi bölgesine ilişkin görüşmelerde bulunuldu. Isparta heyeti, yeni organize sanayi bölgesinin kurulması için yapılan teknik detayların yer aldığı ön çalışmaları Bakan Kacır’a sundu. Sunumda Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesinin tamamen dolduğu, bu nedenle yeni yatırımların gerçekleşmediği ifade edilirken, kente kazandırılacak yeni bir organize sanayi bölgesi ile yatırımların önünün açılacağı vurgulandı.

Yapılan görüşme neticesinde Bakan Kacır yeni OSB’ye onay verirken, kısa süre sonra çalışmalara başlanacağı belirtildi.  ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, yeni organize sanayi bölgesine verdiği desteklerden dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır başta olmak üzere Ak Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun’a teşekkür etti.