TR

Müteahhitlere yurtdışı açılımı (05.06.2013)

 

ITSO 4. Meslek Komitesi ve BAKA işbirliğinde yarın saat 17.00’de (6 Haziran Perşembe günü) ilimizde faaliyet gösteren müteahhitlere özellikle, Libya, Kuzey Irak gibi fırsat niteliği taşıyan yurt dışı inşaat pazarları anlatılacak.

               

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite toplantıları devam ediyor. 4. Grup Meslek Komite ( İnşaat Faaliyetleri) toplantısı da önceki günlerde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Çelik, Meclis Üyeleri Cem Tekin Topaloğlu, Salim Nuri Güntaç, 4. Grup Meslek Komite Başkanı Musa Cağrı Can, Komite Başkan Yardımcısı Lokman Önal, komite üyeleri ve ITSO Genel Sekreteri Erkan Ayan’ın katılımıyla yapıldı. Toplantıda müteahhitleri ilgilendiren önemli kararlar alındı. Bu kapsamda Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı yetkilileri ile birlikte Isparta’da müteahhitlik yapan firma yetkililerine fırsat niteliği taşıyan yurt dışı pazarları (Libya-Kuzey Irak gibi)  anlatılacak.

ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Çelik, yarın (6 Haziran Perşembe günü) saat 17.00’de ITSO’da Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı yetkililerinin de katılımıyla yapılacak ve inşaat/müteahhitlik sektörü açısından fırsat niteliği taşıyan yurt dışı pazarlarının anlatılacağı toplantıya tüm inşaat sektörü yetkililerini davet etti.