TR

Halıcılar Gaziantep’den memnun döndü. (12.09.2013)

 

ITSO, üyelerini Gaziantep’de düzenlenen Uluslararası Ortadoğu Halı Fuarı'na götürdü.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik yurtiçi fuar ve iş gezilerine devam ediyor. 5-8 Eylül 2013 tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen “Uluslararası Ortadoğu Halı Fuarı’na Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine ücretsiz fuar katılım gezisi gerçekleştirdi. Uluslararası birçok halı ve dekorasyon firmasını bir araya getiren fuara katılan 37 ITSO üyesi, iki görüşme ve yeni iş bağlantıları kurma imkanı bularak, farklı tasarım ve uygun fiyat seçenekleriyle tanıştı.  ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden oda üyeleri bu tür faaliyetlerin artarak devamını istediler.

FUARLARA ITSO ARACILIĞIYLA GİTMEK AYRICALIK

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın yurtiçi fuarlarına ücretsiz gezi düzenlemesi üyeler tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Gaziantep Ortadoğu Halı Fuarı’na katılan üyelerin görüşleri şöyle:

Murat Öztürk (Moda Halı): Biz fuarlara her yıl katılıyoruz. Ticaret ve Sanayi Odamız öncülüğünde Gaziantep Ortadoğu Halı Fuarını gezdik. Öncelikle bize bu imkanı veren Ticaret ve Sanayi Odamıza teşekkür etmek istiyorum. Çünkü üyesi olduğumuz ITSO bizi fuara götürdü ve hiçbir ücret talep etmedi. Bu önemli bir hizmet.

Fuar gezimizi de değerlendirecek olursak, çok yararlı olduğu kanısındayım. Yeni tasarımları gördük, yeni katılımcılarla tanıştık. İkili iş görüşmeleri yaptık, hatta iş bağlantıları kurduk. Sektöre yönelik bu tür gezilerin daha fazla yapılmasını istiyoruz. Çünkü bu bizim işlerimizin gelişmesine çok katkı sağlayacaktır.

Burak  Özçelik (Sanat Halı): Ticaret ve Sanayi Odası üyesiyim. Her yıl fuarlara kendi imkanlarımla katılırım. Ancak bu yıl Ticaret ve Sanayi Odası aracılığıyla gittim gerçekten çok memnun kaldım. Ticaret ve Sanayi Odamızın bize sunduğu imkanlarla çok sayıda halıcı arkadaşımızla beraber gittik. Bu da bizim kendi aramızda kaynaşmamızı ve dayanışmayı artırmamızı sağlıyor. Fuardan memnun ayrıldık. Bizim için önemli olan fuarın amacına ulaşmasıydı. Yeni iş bağlantıları kurma ve yeni sektör temsilcileriyle tanışma imkanı bulduk. Ben buradan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ekibine teşekkür ediyor, bu tür gezilerin devamını diliyorum.

Emin Sipahi (Emin Halıcılık): Gaziantep Ortadoğu Halı Fuarı’na ITSO’nun organizesinde gittik ve çok güzel oldu. Fuarda oldukça verimliydi, yeni meslektaşlarımızla tanıştık, sektörümüzdeki yenilikleri görme fırsatı bulduk. Ticaret ve Sanayi Odamıza, bize verdiği bu imkandan dolayı teşekkür ediyoruz.